Ετικέτες

17.3.19

Διευκρίνιση ΥΠΕΘΑ για το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή»

Το ΥΠΕΘΑ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή».
Διευκρινίζεται ότι ουδέποτε έχει απαγορευθεί ή έχει τεθεί θέμα απαγόρευσης ανάκρουσης του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» από τις Στρατιωτικές Μουσικές των Ενόπλων Δυνάμεων και εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα.”
Είχε προηγηθεί άλλη ανακοίνωση που εξηγούσε:
«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.




                                                                                          ΠΗΓΗ www.ptisidiastima.com/

     Οι κανόνες ασφαλείας εν' γένει υπάρχουν για να ελαχιστοποιηθούν όσο το δυνατόν οι επικίνδυνες καταστάσεις. Το ΓΕΣ δεν επέδειξε την ίδια ευαισθησία στην αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών, αλμάτων που καταγράφονται και αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλώ δε περισσότερο σε αρκετά περιστατικά δήλωσης άλλης εθνικής ταυτότητας από υπηρετούντες στον Ε.Σ, ζητήματος που άπτεται της εθνικής ασφάλειας. Απλώς απομάκρυναν έναν αλεξιπτωτιστή που έκανε αυτό που ορκίστηκε. Υπερασπίστηκε το σύνταγμα και τους νόμους του θεωρητικώς κυρίαρχου κράτους του δηλώνοντας το αυτονόητο.

1 σχόλιο:

  1. Αν έλεγε ότι είναι gey δε θα έτρεχε τίποτε και για κανέναν αλλά μας είπαν ένα σωρό δικαιολογίες της σιριζοπροδοσίας για να μας πείσουν ότι ντε και καλά όλα έγιναν βάσει κανονισμών. Τους μόνους που κοροιδεύουν είναι τους εαυτούς τους και τους όμοιούς τους. Μπράβο στο παλικάρι γιατί αξίζει τα παντελόνια και το εθνόσημο που φοράει. Η μακεδονία είναι Ελληνική !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.