Ετικέτες

20.3.19

Ενημέρωση - Νέα ονόματα - Ιδιαίτερη έμφαση στον Γεώργιο παρακαλώ

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή
Ακολουθούν αρκετά ονόματα. Ιδιαίτερη έμφαση στον Γεώργιο παρακαλώ. Τα πρώτα ονόματα βρίσκονται ήδη στην κατάσταση προσευχής (γι' αυτό και δίνω τον αριθμό), αλλά λόγω εξελίξεων βάζω ενημέρωση. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ότι σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει καλή μέχρι τώρα εξέλιξη...! Η προσευχή μας πιάνει τόπο, όχι ότι εμείς κάνουμε κάτι σπουδαίο ως μονάδες, αλλά ως σύνολο έχουμε τη δυνατότητα σύμφωνα και με τη διαβεβαίωση του Κυρίου μας να έλξουμε τη χάρη Του και να γίνει τελικά αυτό που ζητάμε ΕΦΟΣΟΝ φυσικά το θέλει και ο Κύριός μας (σύμφωνα πάντα με το συμφέρον της αιτήσεως)!

Ενημέρωση - Ανανέωση

Γεώργιος (υπ' αρ.71): Την Πέμπτη κάνει σοβαρή επέμβαση. Παρακαλώ όλοι μας να κάνουμε έστω και μια ευχούλα ή λίγο κομποσκοίνι τουλάχιστον το βράδυ της Τετάρτης (π.χ. στην προηγιασμένη θ.λ.) ή το πρωί που θα γίνεται η επέμβαση. 

Ας έχουμε στην προσευχή μας και τη σύζυγο του Δήμητρα (υπ' αρ.72)

Δήμητρα (υπ' αρ.8): Τα προβλήματα υγείας της φαίνονται άλυτα και ταυτόχρονα δημιουργούνται και πολλά άλλα προβλήματα στο περιβάλλον της. Ας ευχόμαστε κυρίως υπέρ φωτίσεως και σωτηρίας της ψυχής της.

Αικατερίνη (υπ' αρ.37): Παρουσίασε πριν 5 ημέρες πολύ σοβαρή πνευμονική εμβολή. Μετά από νοσηλεία 3 ημερών στη μονάδα εμφραγμάτων συνεχίζει να νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική σε αρκετά βελτιωμένη κατάσταση, αλλά χωρίς να έχει διαφύγει εντελώς τον κίνδυνο. 

Σωτηρία (υπ. αρ. 86): πάει πολύ καλά δόξα τω Θεώ. Παρότι υπέστη βαρύ εγκεφαλικό, τελικά τη 2η μέρα άρχισε να κουνάει δειλά το δεξί παραλυμένο της χέρι. Μέρα με την ημέρα η πρόοδος ήταν εμφανής. Πλέον κουνάει τη δεξιά πλευρά της (χέρι-πόδι) και το μόνο που δε μπορεί να κάνει είναι να μας μιλήσει (αν και προσπαθεί να αρθρώσει λέξεις - τα καταλαβαίνει όλα, δεν έχει επηρεαστεί η νοητική της λειτουργία). Οι γιατροί εξεπλάγησαν με τη ταχύτητα της βελτίωσης.. Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν! Θα ήθελα, αν γίνεται, να δημοσιεύσετε το ευχαριστώ μας για όλους όσοι προσευχήθηκαν για εκείνην και να παρακαλέσω να συνεχιστούν οι προσευχές προς αποκατάσταση της ομιλίας της. Παρακαλώ εύχεστε και υπέρ όσων την φροντίζουμε (Θεοδόσιος, Ευκλείδης, Ελένη, Κωνσταντίνος) - να μας δώσει ο Κύριος δύναμη, υπομονή και παρηγοριά να φροντίσουμε τον άνθρωπο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Ελένη (υπ' αρ. 43): Ταλαιπωρείται από πρόβλημα υγείας το οποίο διερευνάται και σύντομα θα προχωρήσει σε επέμβαση.

Ευφροσύνη (υπ' αρ.3): Η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και έχει επιχειρήσει να τερματίσει τη ζωή της δύο φορές, ευτυχώς ανεπιτυχώς. Παίρνει αγωγή, αλλά παραμένει επιρρεπής.

Γεώργιος (υπ' αρ.2): Ας ευχηθούμε για τον νεαρό αδερφό μας να τον φωτίσει ο Θεός, να τον ενδυναμώσει και να τον στηρίξει, ώστε να αντιμετωπίσει τα ποικίλα οικογενειακά προβλήματα και όχι μόνο που τον ταλανίζουν.

Υπέρ υγείας - νέες περιπτώσεις

Σπυρίδων: Αναρρώνει μετά από σοβαρή επέμβαση και ταυτόχρονα προσπαθεί να κάνει τη δική του οικογένεια. Είναι πολύ πιστός και βλέπει την περιπέτεια υγείας του ως επίσκεψη Θεού. 

Αλεξάνδρα: πέρασε πολύ σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που λίγο έλειψε να της στερήσει τη ζωή. Αναρρώνει.

Μαρία: Νοσηλεύεται και παίρνει αγωγή ώστε να μην πάθει έμφραγμα.

Παναγιώτα: Έχει υγρό στο πόδι το οποίο την ταλαιπωρεί και τη δυσκολεύει στην κίνηση. Βρίσκεται  σε φάση θεραπείας.

Βασίλειος: έχει σοβαρό θέμα υγείας

Νικόλαος: Ας ευχόμαστε υπέρ φωτίσεως και ας δώσουμε το όνομά του σε ιερείς ή ας τον μνημονεύουμε σε παρακλήσεις μας.

Υπέρ αναπαύσεως

Τέλος ας ευχηθούμε υπέρ αναπαύσεως του Κωνσταντίνου που κοιμήθηκε πριν 2 περίπου εβδομάδες πλήρης ημερών.


Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.