Ετικέτες

17.5.19

Υπέρ φωτίσεως Δημητρίου και Ελένης - Υπέρ αναπαύσεως της Δήμητρας - Ενημέρωση για την Αναστασία και τον Διονύσιο

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Αδερφός μας μας ζητά να προσευχηθούμε υπέρ φωτίσεως Δημητρίου και Ελένης που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα. 

Επίσης, προσθέτουμε στην κατάσταση των κεκοιμημένων τη Δήμητρα η οποία κοιμήθηκε πρόσφατα. Ο Θεός ας την αναπαύει και ας ενδυναμώσει τους δικούς της.

Αν δεν μπορούμε να βρούμε πολύ χρόνο για προσευχή, να η ευκαιρία... έστω κι ένα "Κύριε ελέησον" για τους αδερφούς μας είναι σημαντικό, αν δεν έχουμε όντως αρκετό χρόνο. Ας θυμηθούμε το δίλεπτο της χήρας (βλ. Λκ. κα΄, 1-4)... Τώρα αν έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο ας κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί σύμφωνα με τη διάθεσή του.

Ενημέρωση για την Αναστασία (θυμηθείτε ΕΔΩ) και τον Διονύσιο (θυμηθείτε ΕΔΩ)

  • Επικοινωνώ για να ενημερώσω για την εξέλιξη της υγείας της Αναστασίας. Βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει. Επικοινωνεί βλεματικά μόνον. Επίσης δεν σηκώνεται από το κρεββάτι. Ευχαριστούμε για τις προσευχές.
  • Σας ευχαριστούμε πολύ για τις προσευχές σας! Δόξα τω Θεώ ο αδελφός μας Διονύσης χειρουργήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη της Διακαινησίμου. Έχει βγει από την εντατική και αναρρώνει καλά! Ελπίζουμε στην καλή και σύντομη περίοδο ανάρρωσης και στο σπίτι. Ελπίζουμε η δύσκολη αυτή περίοδος της ζωής της του να φέρει πνευματικά οφέλη σε όλη την οικογένεια. Και πάλι ευχαριστούμε!

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.