Ετικέτες

31.7.19

Υπέρ θείας βοηθείας και φωτισμού Μύρωνος, Μαρίας, Χαράς, Ειρήνης και ενημέρωση για τη Γεωργία

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Μερικές φορές αισθάνομαι ότι έχουμε πόλεμο και δυστυχώς δεν είναι μόνο δική μου αίσθηση... Τις τελευταίες μέρες κοιμήθηκαν αρκετοί αδερφοί μας, αλλά πλήθυναν και οι περιπτώσεις νέων αδερφών μας που έχουν ανάγκη από την προσευχή μας. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε ο καθένας.

Ο αδερφός μας Μύρων πάσχει από καρκίνο στο ήπαρ, εγχειρίσθηκε πρόσφατα και τώρα αρχίζει χημειοθεραπείες. Η σύζυγός του Μαρία βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της κυοφορίας του πρώτου τους παιδιού. Ας τους ενδυναμώνει και τους δύο ο Θεός και όλους τους δοκιμαζομένους αδερφούς μας. 

Προσθέτουμε και τη Χαρά μετά των τέκνων της (χήρα Ευαγγέλου που κοιμήθηκε μόλις 42 ετών και μπήκε πριν σε ανάρτηση υπέρ αναπαύσεως).

Τέλος, θα ήθελα σας παρακαλώ να προσθέσουμε υπέρ υγείας και φωτισμού της Ειρήνης. Είναι ένα νέο κορίτσι, γύρω στα 25, το οποίο ταλαιπωρείται από ψυχική νόσο, ωστόσο στο περιβάλλον της δεν υπάρχουν άνθρωποι για να παρακαλέσουν για θεϊκή βοήθεια. Έτσι, με μόνα τα ανθρώπινα μέσα, η Ειρήνη επιδεινώνεται. Ας πούμε ένα Κύριε ελέησον, ας κάνουμε λίγο κομποσκοίνι, ας δώσουμε το όνομά της για μνημόνευση στην ενορία μας ή σε κάποιο μοναστήρι κτλ. Ας ευχηθούμε ο Θεός να φωτίσει και τους δικούς της και μέσα από αυτή την ταλαιπωρία να βρουν τον δρόμο τους και να βγουν ωφελημένοι.


Ενημέρωση για τη Γεωργία (υπ' αρ. 51)
Η αδερφή μας Γεωργία η οποία βρίσκεται στην κατάσταση προσευχής από τον Απρίλιο (αρ. 51) τελείωσε της θεραπείες της και παρόλο που είναι ακόμα αδύναμη, βρίσκεται κοντά στο μωρό της και η ψυχολογίας της έχει βελτιωθεί αρκετά ( της έστειλαν και κομμάτι από Τίμια Ζώνη της Παναγίας μας και διάβασε και το βιβλίο με τα θαύματα της Τίμιας Ζώνης και βοηθήθηκε).
Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.