Ετικέτες

6.10.19

ΕΠΕΙΓΟΝ: Αθηνά-Μαρία (καρκίνος εγκεφάλου, 12 ετών) ΚΑΙ Παναγιώτα (εγκεφαλικό) και Νεκτάριος (μερική παράλυση) και Αρετή (όγκος στο έντερο, επέμβαση)

Αποτέλεσμα εικόνας για σταυρός προσευχή


Όλοι μας κουβαλάμε έναν σταυρό. Ο σταυρός όμως κάποιων αδελφών μας φαίνεται ασήκωτος. Δεν πρέπει να βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι βοηθείας;

Αθηνά-Μαρία: νεαρή κοπελίτσα 12 μόλις ετών, έχει καρκίνο στον εγκέφαλο και μεταφέρεται στο εξωτερικό για επέμβαση. Ας ευχηθούμε η Παναγία να κάνει το θαύμα της.

Παναγιώτα και Νεκτάριος, σύζυγοι και γονείς: Πολύ δύσκολη κατάσταση... η Παναγιώτα υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό, ενώ ο σύζυγός της Νεκτάριος ήδη πάσχει από σοβαρό αυτοάνοσο που του έχει προκαλέσει μερική παράλυση. Όλοι μπορούμε να φανταστούμε ότι η ψυχολογική τους κατάσταση είναι πολύ κακή. Χρειάζονται την προσευχή μας, χρειάζονται τη θεία ενίσχυση και βοήθεια. Ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τα αδέρφια μας κι ας ευχηθούμε η Παναγιώτα να ξεπεράσει και τον κίνδυνο, αλλά και να επανέλθει γρήγορα από το εγκεφαλικό με τις μικρότερες δυνατές επιπλοκές.

Αρετή: Αύριο Δευτέρα 7/10 θα χειρουργηθεί λόγω όγκου στο έντερο που της προκαλεί αιμορραγία. Ο Θεός ας την ελεήσει.




Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ-ΣΠΛΙΝΑ&
    ΠΝΕΥΜΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.