Ετικέτες

4.3.20

Πιο Τούρκος κι απ’ τον Ερντογάν ο Βρετανός ΥΠΕΞ Ραάμπ…


Σχόλιο: Οι Βρετανοί κάνουν ίσως τις τελευταίες πολιτικές σπασμωδικές κινήσεις,πριν πληρώσουν τα φρικτά εγκλήματά τους κατά του Ελληνισμού.   
Ο Βρετανός ΥΠΕΞ Ντομινίκ Ραάμπ επισκέπτεται σήμερα την Τουρκία με σκοπό να εκφράσει την στήριξη του Λονδίνου στην Άγκυρα σχετικά με τις συγκρούσεις στην Ιντλίμπ με τον “καταραμένο” Άσαντ. Σύμφωνα με το Λονδίνο μάλιστα η Τουρκία έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια “γενναιόδωρη στάση” υποστηρίζοντας εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες.Για το Λονδίνο ο μόνος υπεύθυνος για όλα είναι ο Άσαντ και η Ρωσία, η “λατρεμένη” Τουρκία είναι αθώα περιστερά. “Η Τουρκία αντιμετωπίζει την σοβαρότερη και δυσκολότερη πρόκληση στα σύνορά της έναντι του συριακού καθεστώτος και των ρωσικών δυνάμεων που συνεχίζουν την κλιμάκωση στην περιοχή”, είπε ο Ράαμπ, κατηγορώντας Δαμασκό και Μόσχα για παραβίαση του διεθνούς δικαίου…

Προφανώς για τον Βρετανό υπουργό η Τουρκία αποτελεί υπόδειγμα σεβασμού στο διεθνές δίκαιο. “Ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ και μέλη της G20, Βρετανία και Τουρκία συνεργαζόμαστε στην άμυνα, στην ασφάλεια και το εμπόριο και προσβλέπουμε σε εμβάθυνση της συνεργασίας αυτής”, συνέχισε ο Ράαμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.