Ετικέτες

27.3.20

Το μαθηματικό τελεσίγραφο

(κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Μετά λοιπόν "Το τελεσίγραφο του Προφήτη...", πάρτε κύριοι υπεύθυνοι και το τελεσίγραφο του μαθηματικού. Στο διάγραμμα βλέπουμε στον οριζόντιο άξονα τις ημέρες με 1η ημέρα την ημέρα που μια χώρα παρουσιάζει 16-17 θανάτους. Με πορτοκαλί φαίνεται η Ισπανία, με μπλε η Ιταλία, με γκρι η Γαλλία και με κίτρινο η Ελλάδα (είμαστε στην αρχή ακόμα, αλλά και από τα άλλα διαγράμματα φαίνεται να ακολουθούμε αρχικά πορεία Γαλλίας - απέχουμε περίπου 2 εβδομάδες από τα 1000 θύματα). Βέβαια, η εκτίμησή μου είναι ότι θα αλλάξουμε καμπύλη (προφανώς προς το χειρότερο), όταν θα καταρρεύσει το σύστημα υγείας μας...

Θα μου πείτε ότι σας πανικοβάλλω. Απλά λέω τί θα συμβεί αν αφήσουμε την τύχη μας στους πολιτικούς μας, στους άρχοντές μας, οπότε θα ακολουθήσουμε την πορεία που δίνουν τα μαθηματικά. Έχουμε άλλη επιλογή; Φυσικά και έχουμε:

"ὅπου γάρ βούλεται Θεός, νικᾶται φύσεως τάξις!"

Ανοίγουμε τους ναούς, καλούμε τον κόσμο σε λιτανείες, σε θείες λειτουργίες, σε συμμετοχή στα άχραντα μυστήρια μετά από νηστεία, ειλικρινή μετάνοια και εξομολόγηση. Έχουμε επιλογή, να πιούμε το πικρό φάρμακο με την επιλογή μας και να θεραπευτούμε ή να μείνουμε στο φαινομενικά γλυκό δηλητήριο και να πεθάνουμε. 

 Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω!


Ακολουθεί το διάγραμμα με 1η ημέρα στον οριζόντιο άξονα τον 1 θάνατο:



Και τέλος ακολουθεί το διάγραμμα με 1η ημέρα τους 133-148 θανάτους.

Εδώ φαίνεται ότι μετά από αυτό το κομβικό σημείο των 140 θανάτων περίπου, οι μεσογειακές χώρες της Νότιας Ευρώπης ακολουθούν σχεδόν το ίδιο μοτίβο. Οι θάνατοι γίνονται 1000 σε μια εβδομάδα, 3000 σε 2 εβδομάδες, πάνω από 7000 σε 3 εβδομάδες.


Επιλογές ακόμα έχουμε. Αν όμως επιμείνουμε στην ύβρη και τη βλασφημία, θα ζήσουμε τα ίδια ή και χειρότερα σε σχέση με τις άλλες χώρες....

Γεώργιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.