Ετικέτες

6.4.20

Μετά από έρευνα που κάναμε καταλήγουμε ότι η χθεσινή είδηση (με τους 3 στρατιώτες) είναι ΨΕΥΤΙΚΗ!!!

Hume Brophy • How fake news is getting to the heart of media truth ...

Εχθές μας ζητήθηκε από αξιόπιστη πηγή να προσευχηθούμε για τρεις στρατιώτες που ΔΗΘΕΝ χτυπήθηκαν στον Έβρο, όταν τους πέταξαν σίδερα στο κεφάλι οι Τούρκοι... μάλιστα ο ένας αναφερόταν ότι είναι στην εντατική! Το αίτημα προσευχής φαινόταν αληθινό, διότι τα ονόματα είχαν δοθεί από το μεσημέρι σε μοναστήρι με το οποίο είχαμε επικοινωνία.

Ωστόσο, επειδή είμαστε πλέον υποψιασμένοι, από την αρχή εκφράσαμε την ανησυχία μας ότι ίσως να είναι ακόμα και παγίδα. Στην καλύτερη περίπτωση ήταν φάρσα. Κάποιοι άφρονες πήραν τηλέφωνο σε ένα ή περισσότερα μοναστήρια για να δώσουν τα ονόματα για μνημόνευση και φυσικά οι μοναχοί ή μοναχές δέχονται τα αιτήματα προσευχής ως γνήσια. Δεν μπαίνουν στη διαδικασία ελέγχου της γνησιότητας της πληροφορίας, δεν είναι αυτή η δουλειά τους, δεν είναι δημοσιογράφοι...!

Η περιορισμένη λοιπόν έκταση διάδοσης της είδησης μας έβαλε από την αρχή σε υποψίες. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με δικούς μας ανθρώπους στον Έβρο εντός και εκτός στρατεύματος και όλοι μας το διέψευσαν!

Άρα, συμπεραίνουμε ότι η είδηση είναι ψευδής (FAKE NEWS όπως συνηθίσαμε να λέμε...).

Κατόπιν τούτου, αποσύρουμε την αρχική ανάρτηση και απλά κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου στα υπόλοιπα ιστολόγια ότι είτε γίνεται συστηματική προσπάθεια να μας χτυπήσουν είτε απλά κινδυνεύουμε από χαζές φάρσες που κάνουν ανώριμοι και άφρονες άνθρωποι. Να ξέρουν αυτοί ότι ο Θεός είναι μαζί μας και θα μας προστατεύει, αλλά να ξέρουν ότι βάζουν μεγάλο κρίμα στο λαιμό τους όταν εξαπατούν μοναχούς και μοναχές και τους φορτώνουν ψεύτικα ονόματα για μνημόνευση. Οι μοναχοί παίρνουν μισθό από τον Θεό για τον κόπο τους και την αγάπη τους. ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ...! Άθελά σας, τους ευνοείτε πολύ. Στον εαυτό σας όμως ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ, και αν δεν μετανοήσετε θα χάσετε την ψυχή σας. Ο Θεός να σας ελεήσει κι εσάς, όπως και όλους μας. 



Επειδή η είδηση - αίτημα προσευχής έχει κατέβει, απλά βάζω σε φωτογραφία την σχετική ανάρτηση όπου φαίνονται και οι αρχικές υπόνοιες ότι δεν είναι αληθινή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.