Ετικέτες

7.5.20

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Ενώ πιστοί και ιερείς διώκονται, άλλοι κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα χωρίς αποστάσεις ασφαλείας!


Σχόλιο: Κάτι μου λέει ότι εμείς φταίμε... Όλοι αυτοί οι οικολόγοι, αριστεροί κτλ. έχοντας πίστη σε κάτι κατώτερο ΔΕΝ φοβούνται τα πρόστιμα, ενώ εμείς φοβόμαστε (ενώ υποτίθεται ότι πιστεύουμε στον Παντοκράτορα Θεό, τον Δημιουργό των πάντων)... Καλά να πάθουμε... Τους δείχνουμε ότι φοβόμαστε, τους δείχνουμε ότι είμαστε δειλοί, ότι είμαστε χλιαροί και τους επιτρέπουμε να μας πατήσουν κάτω. Και αυτοί δεν χάνουν την ευκαιρία... Θα μου πείτε εμάς θα μας έριχναν δακρυγόνα, θα μας έριχναν πρόστιμα κτλ. ΙΣΩΣ ναι, ίσως όχι. ΔΕΝ το δοκιμάσαμε ΠΟΤΕ, δεν θα το μάθουμε. Αν ακολουθούσαμε το παράδειγμα των Αγίων μας,  θα το ξέραμε κι ακόμα κι αν δεχόμασταν συνέπειες, θα είχαμε τον Θεό μαζί μας να μας παρηγορεί και να μας ενδυναμώνει. Τώρα τον έχουμε; Μήπως γι΄αυτό οι περισσότεροι είμαστε θλιμμένοι και παραμένουμε φοβισμένοι; Μήπως γι'αυτό είμαστε και θυμωμένοι; Τα παραπάνω τα λέω για όλους μας, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου... Αν συνεχίσουμε έτσι, πολύ εύκολα θα μας βάλουν στο μέλλον (είτε το εγγύς είτε το πιο μακρινό) και το τσιπάκι και ό,τι άλλο θελήσουν. Καιρός να αλλάξουμε πορεία. Καιρός να γίνουμε πιο γνήσιοι. Καιρός να αγαπήσουμε πραγματικά τον Θεό και όχι τον εαυτούλη μας. Καιρός να γίνουμε έτοιμοι να "πεθάνουμε" για τον Θεό σε αυτόν τον κόσμο, διαφορετικά ΔΕΝ θα ζήσουμε στον επόμενο (μαζί Του).

Τη στιγμή που η Εκκλησία έχει μπει στο στόχαστρο, με τα μέτρα για τον κορονοϊό, και που έφτασαν μέχρι και σε διώξεις εναντίον Ιεραρχών, Κληρικών, αλλά και πιστών, για ορισμένους πολίτες ισχύουν άλλα δεδομένα. Και μάλιστα με την ανοχή του κράτους.




Χθες, στην πλατεία Συντάγματος διοργανώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από περιβαλλοντικές , ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης οι διαδηλωτές, που ήταν περισσότεροι από 500, παρ’ ότι στην πλειοψηφία τους φορούσαν προστατευτικές μάσκες, δεν τηρούσαν την απόσταση ασφαλείας των δυο μέτρων.

Υπενθυμίζουμε ότι, παρά την άρση των μέτρων, εξακολουθεί να προβλέπεται πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ για συνάθροιση άνω των 10 ατόμων.
 

ΠΗΓΗ

https://agiapisti.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.