Ετικέτες

7.8.20

Ο κορωνοϊός, οι θεωρίες συνωμοσίας και ο Χρυσοχοΐδης

Στον εισαγγελέα αναρτήσεις με θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό ...

Ασφαλώς η ύπαρξη του κορωνοϊού, δεν είναι σενάριο συνωμοσίας, καθώς ούτε υπάρχει ούτε προσφέρεται όπως αναφέρει ο κ. Χρυσοχοΐδης, για εκκλήσεις ανυπακοής.

Ωστόσο, κάποιος πρέπει ευθέως να μας ενημερώσει ποια απ’ αυτά τα κρούσματα τα οποία αναφέρονται, καθημερινά καταλήγουν στα νοσοκομεία. Εάν χρειάζονται ΜΕΘ ή εάν τελικά οι περισσότεροι των προσβληθέντων από τον covid 19, περνούν αυτή την ίωση με κάποια αντιπυρετικά και ελαφρύ συναχάκι. Όπως δηλαδή όλες τις υπόλοιπες αντίστοιχες ιώσεις που και αυτές, όπως η γρίπη, όταν προσβάλλουν ασθενείς οργανισμούς ή με άλλα νοσήματα μπορούν να τους οδηγήσουν στο νοσοκομείο.

Μήπως έχουν γεμίσει τα κρεβάτια των νοσοκομείων, από ασθενείς του covid 19; Φυσικά και όχι. Γιατί λοιπόν έχει αρχίσει ξανά η τρομολαγνεία του κορωνοϊού;

Σωστά λέει ο κ. Χρυσοχοΐδης ότι πρέπει να προσέχουμε, σωστά επισημαίνει ότι πρέπει να φροντίζουμε την ατομική υγιεινή μας, αλλά να μην φοβίζουμε και τον κόσμο, σε βαθμό που να μπει από μόνος του σε ένα lockdown.

Εξάλλου, είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία μας η απειλή για ποινικοποίηση οποιασδήποτε διαφορετικής είδησης, αμφιβολίας ή σχολίου, σχετικά με τον κορωνοϊό.

Διότι, εάν ο κορωνοϊός χρησιμοποιηθεί ως αφορμή και εφαλτήριο για να περικοπούν τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, της ελεύθερης σκέψης, άποψης και έκφρασης, τότε να είναι σίγουρος ο κ. Χρυσοχοΐδης, ότι οι διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, δεν πρόκειται να καταλαγιάσουν με ποινικές απειλές και εισαγγελείς, αλλά αντίθετα θα φουντώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.