Ετικέτες

17.8.20

Ο Γέροντας Ιουστίνος και η Ιερά Μονή στο Φρέαρ του Ιακώβ χρειάζονται άμεσα την βοήθεια μας.Πριν λίγες μέρες χτύπησαν ακόμα μια φορά το μοναστήρι...



Όλοι ξέρουμε πόσα φοβερά έχει τραβήξει ο Γέροντας εκεί στο φρέαρ του Ιακώβ. Τουλάχιστον 32 απόπειρες δολοφονίας μέχρι στιγμής εις βάρος του, αυτός όμως εκεί πιστός αγωνιστής και φύλακας των Παναγίων προσκυνημάτων! Όταν ο Γιασέρ Αραφάτ του πρόσφερε 1 εκατομμύριο δικές τους λίρες για την ανακαίνιση του ναού, αυτός αρνήθηκε και βγήκε στην ζητιανιά , επειδή πολύ απλά πίστευε πως παίρνοντας τα χρήματα έδινε δικαιώματα του ιερού αυτού προσκυνήματος στους Μουσουλμάνους.
Αυτός ο ναός φτιάχτηκε από το υστέρημα του ορφανού και της χήρας σε Κύπρο και Ελλάδα, όπως συνήθιζε να λέει ο πάτερ Ιουστίνος. Αυτός ο γέροντας τώρα μας χρειάζεται. 

Όσοι μπορούν και επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά καλώς! Οι υπόλοιποι μπορούν να ενδυναμώσουν τον Γέροντα μέσω της προσευχής τους. 


Φίλοι του Αγίου Φιλουμένου, ο γέροντας μας πατήρ Ιουστίνος και το μοναστήρι στο φρέαρ του Ιακώβ χρειάζονται άμεσα την βοήθεια μας. Πριν λίγες μέρες χτύπησαν ακόμα μια φορά το μοναστήρι και του έκαναν αρκετές ζημιές. Ο γέροντας μας είναι μόνος έδω και αρκετούς μήνες λόγω της πανδημίας. Χρειάζετε άμεσα οικονομική βοήθεια για να επιδιορθώσει το μοναστήρι πριν τις πρώτες βροχές . Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε καταθέση σε αυτόν τον λογαριασμό

MAMAΛOΣ IOYΣTINOΣ ΓEΩPΓIOY
TP. KYΠPOY Αρ. Λογ.357009914000

IBAN CY55002001950000357009914000

Είθε ο Πανάγαθος Θεός να του δίνει δύναμη και αντοχές να συνεχίσει να φυλάει αυτο το προσκυνήμα που οι Εβραίοι και οι Μουσουλμάνοι επίσης διεκδικούν!
Βοήθεια μας η Αγία Φωτεινή η Σαμαρείτηδα και ο Άγιος Φιλούμενος!

Καλή Παναγιά αδέρφια!






2 σχόλια:

  1. Έχει διασταυρωθεί ή είναι πάλι από επίδοξους του φεισμπουκ με ψεύτικες ιστοσελίδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή δεν είναι εύκολο να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα της πληροφορίας, ούτε η ακρίβεια των στοιχείων του λογαριασμού, τουλάχιστον ας κάνουμε προσευχή. Από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει κατά συνείδηση. Λυπάμαι πραγματικά επιτήδειους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το θρησκευτικό αίσθημα των χριστιανών και μας εμποδίζουν να βοηθάμε όποιον έχει πραγματική ανάγκη... Αλίμονό τους.

    Αν κάποιος μάθει κάτι περισσότερο ας ενημερώσει κι εμάς.

    Ίσως δεχτώ κριτική που έβαλα την ανάρτηση χωρίς να μπορώ να την επιβεβαιώσω, αλλά στη σκέψη ότι μπορεί να είναι αληθινή η είδηση δεν μπορώ να μην την δημοσιεύσω. Αν βάλω σε μια ζυγαριά την πιθανή ανάγκη του γέροντα και την πιθανή απάτη υπερισχύει το πρώτο. Αν τελικά ισχύει το δεύτερο ισχύει αυτό που είπα πριν. Αλίμονο σε αυτόν που προκαλεί έτσι τον Θεό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.