Ετικέτες

5.12.20

ΜΟΡΦΟΥ ``2021`` Η Ερχόμενη χρονιά θά είναι τρομακτική!


2 σχόλια:

  1. Κατά τον ιερό Χρυσόστομο ΄΄ Δεν υπάρχει τίποτα πιο δαιμονικό, από το να πράξει ή να πει κάποιος κάτι, προκειμένου να προβάλει τον εαυτό του ΄΄...

    Μου είναι αδύνατο να ανέχομαι την ατιμία και την κοροϊδία, να εμπορεύεται ένας ιεράρχης το τίμιο αίμα του Χριστού μας, και να παρουσιάζει τον εαυτό του ως φίλος των αγίων (δηλαδή και ο ίδιος είναι άγιος), καθώς και ως μέγας προφητολόγος (φωτισμένος).Ο απόστολος Πέτρος στην Β΄ επιστολή του ρητώς αναφέρει ότι την κάθε προφητεία μπορεί να την ερμηνεύσει μόνο άνθρωπος που διακατέχεται από το Άγιο Πνεύμα.
    ‘’ οὐ γὰρ θελήματι ἀνθρώπου ἠνέχθη ποτὲ προφητεία, ἀλλ᾿ ὑπὸ Πνεύματος ῾Αγίου φερόμενοι ἐλάλησαν ἅγιοι Θεοῦ ἄνθρωποι ‘’. Ο ιερός Χρυσόστομος αναφέρει ΄΄ Δεν υπάρχει τίποτα πιο δαιμονικό, από το να πράξει ή να πει κάποιος κάτι, προκειμένου να προβάλει τον εαυτό του. Ο ΜΟΡΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗΣ, διότι π.χ.είπε για τον π. Ευμένειο Σαριδάκη ότι ήταν ένας κρητίκαρος που φοβόσουνα να τον πλησιάσεις, ενώ ήταν ένα κοντόσωμα ανθρωπάκι με συμπεριφορά 12 χρονου αθώου παιδιού (ούτε καν τον είχε δει από κοντά). Είναι ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ διότι είπε ότι το 2020 θα είναι η χειρότερη χρονιά όλων των αιώνων, λόγο των πολέμων και των σεισμών όπου θα ανοίγει η γη και θα χάνονται πολυκατοικίες και παρότρυνε όλους να αγοράζουν τρόφιμα...
    Φιλιπ. 3,2 Βλέπετε τοὺς κύνας, βλέπετε τοὺς κακοὺς ἐργάτας, βλέπετε τὴν κατατομήν·
    Φιλιπ. 3,2 Προσέχετε τους ψευδοδιδασκάλους, οι οποίοι είναι σαν αδέσποτοι και ύπουλοι σκύλοι• προσέχετε τους κακούς εργάτας, οι οποίοι κάμνουν ψεύτικη εργασία η και κρημνίζουν την εργασίαν των άλλων• προσέχετε αυτούς, οι οποίοι προσπαθούν να κατακομματιάσουν την Εκκλησίαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σεβασμιώτατος Μόρφου κρατά μια πολύ καλή στάση γενικότερα και στο θέμα των προφητειών θα ελεγχθεί σε λίγο. Πάντως το 2020 δεν ήταν και τόσο καλή χρονιά και από ό,τι φαίνεται το 2021 θα είναι χειρότερη.

    Σχετικά με τους προφήτες πάντως ο Θεός μπορεί να τους βγάλει ψεύτες αν το κρίνει, ο σκοπός της προφητείας είναι να φέρει μετάνοια.

    Τέλος, ακόμα και τον ίδιο τον Κύριο τον κατηγορούσαν ότι βγάζει τα δαιμόνια με τη βοήθεια του Σατανά, δεν μου κάνει εντύπωση να κατηγορείτε πολλοί τον Μόρφου.

    Για τους περισσότερους αρχιερείς που άφησαν το ποίμνιό τους "χωρίς ποιμένα" έχετε να πείτε κάτι; Ευτυχώς που υπάρχει ο πραγματικός ΠΟΙΜΗΝ που δεν θα αφήσει τα πρόβατά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.