Ετικέτες

2.1.21

Φινλανδία: Πρώτο περιστατικό παρενέργειας στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech





Σχόλιο: Πώς θέλουν να κάνουμε το εμβόλιο υποχρεωτικά όταν κάνουν ανακοινώσεις του τύπου: "Όταν υπάρξουν τουλάχιστον πέντε τέτοια περιστατικά, θα ανεβάσουμε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας σχετικά με τον τύπο της αντίδρασης που εμφανίστηκε"; Είναι δυνατόν να αρνούνται να ανακοινώσουν τη συγκεκριμένη παρενέργεια και να θέλουν να τους εμπιστευόμαστε;;;; Αυτά να τα βλέπουν όσοι θέλουν να τρέξουν να εμβολιαστούν... και αποκαλούν ψεκασμένους όσους είναι σκεπτικιστές...



Το πρώτο περιστατικό με παρενέργεια στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού των Pfizer/BioNTech ανακοινώθηκε στη Φινλανδία, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.(!!!)

H Υπηρεσία Φαρμάκων της Φινλανδίας δέχτηκε την πρώτη αναφορά για παρενέργεια στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech κατά του κορονοϊού, μια εβδομάδα μετά την έναρξη στην Ευρώπη της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού, μετέδωσε σήμερα το φινλανδικό δίκτυο YLE.

Οι χώρες-μέλη της ΕΕ ξεκίνησαν το πρόγραμμα εμβολιασμού στο μπλοκ στις 27 Δεκεμβρίου, μια ημέρα αφού παρέλαβαν τις πρώτες προμήθειες του εμβολίου των Pfizer/BioNTech έπειτα από την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

"Όταν υπάρξουν τουλάχιστον πέντε τέτοια περιστατικά, θα ανεβάσουμε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας σχετικά με τον τύπο της αντίδρασης που εμφανίστηκε", δήλωσε στο δίκτυο η επικεφαλής γιατρός της Υπηρεσίας Μάγια Καουκόνεν και πρόσθεσε ότι δεν μπορούν να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες λόγω των προσωπικών δεδομένων.

Ταυτόχρονα η ίδια επισήμανε ότι οι αναφορές αλλεργικών αντιδράσεων ή άλλης παρενέργειας πιθανόν να αυξηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.