Ετικέτες

10.2.21

Οι στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες Ισραήλ φοβούνται ότι «η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού εν μέσω επιδημίας μπορεί να προκαλέσει ανθεκτικές μεταλλάξεις» και να φέρει καταστροφή


Τι φοβάται το Ισραήλ: ότι ο εμβολιασμός θα αποτρέψει την
ανάπτυξη ορισμένων παραλλαγών του κορωνοϊού, αφήνοντας έτσι το πεδίο ανοιχτό στον πολλαπλασιασμό ανθεκτικών στελεχών.
Η προοπτική της ανθεκτικής στο εμβόλιο μετάλλαξης κάνει το Ισραήλ να τρέμει.

Οι ισραηλινές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών φοβούνται ότι θα εμφανιστεί μια παραλλαγή του κορωνοϊού που θα είναι ανθεκτική στο εμβόλιο. Το γνωστοποίησαν στα μέσα Ιανουαρίου σε μια έκθεση που ισχυρίζεται ότι «η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού που λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα με την ενεργή επιδημία μπορεί να ασκήσει εξελικτική πίεση στον ιό και να προκαλέσει μεταλλάξεις».

Εάν επρόκειτο να συμβεί ένα τέτοιο φαινόμενο, θα αποτελούσε καταστροφή για το Ισραήλ(σσ. και για τις χώρες σαν την Ελλάδα που σπεύδουν ν΄ανοίξουν τα σύνορά τους σε μαζικό κύμα Ισραηλινών τουριστών με την συμφωνία που υπογράφτηκε σήμερα) που έσπευσε με πλήρη ταχύτητα στην εκστρατεία εμβολιασμού του με τρία εκατομμύρια Ισραηλινούς να έχουν ήδη λάβει την πρώτη τους δόση.heidi 8/1/21

Eνδεικτικός είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος: ”H προοπτική μια ανθεκτικής μετάλλαξης στο εμβόλιο κάνει το Ισραήλ να τρέμει”.



Κι ενώ οι ισραηλινές στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες είναι σε συναγερμό να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση η Ελλάδα δια της σημερινής επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Ισραήλ εξασφαλίζει μια τουριστική διακρατική συμφωνία που προβλέπει «Πράσινο» διαβατήριο Ελλάδας – Ισραήλ: Χωρίς καραντίνα οι τουρίστες..Με «πράσινο» διαβατήριο οι Ισραηλινοί θα μπορούν να επισκεφθούν τη χώρα μας χωρίς υποχρεωτική καραντίνα δήλωσε σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης.Ο Έλληνας Υπ. Τουρισμού δήλωσε πως ”Το 2019 φιλοξενήσαμε περίπου 715.000 Ισραηλινούς επισκέπτες. Ο αριθμός αυτός αναδεικνύει το Ισραήλ στην 9η χώρα σε αφίξεις στην Ελλάδα» δηλ. έχει σκοπό με αυτή την αναβάθμιση να τους κάνει 1.000.000 φέτος που όπως ισχυρίζονται οι ισραηλινές μυστικές στρατιωτικές υπηρεσίες μπορεί ο εμβολιασμός να γυρίσει μπούμερανγκ και μια νέα ή περισσότερες μεταλλάξεις ανθεκτικές στο εμβόλιο να εμφανιστούν.Ο καθένας καταλαβαίνει το θα σημαίνει αυτό για την Ελλάδα που γονατίζει με 19 νεκρούς την ημέρα και κλείνει τα πάντα που να είχε και περισσότερους..

Επίσης η συμφωνία περί πράσινου διαβατηρίου από την άλλη είναι αντιδραστική και προσβάλει τη δημοκρατική ευαισθησία και την ιστορική μνήμη. Η γκετοποίηση πληθυσμών, η υγειινή ως ιδεώδες και η φυλετική καθαρότητα σήμερα επανέρχονται ως ”καθαρότητα” σκέτο αλλά με το ίδιο αρνητικό ρατσιστικό πρόσημο, το μαρκάρισμα, οι απόβλητοι και ανεπιθύμητοι σε καθεστώς αποκλεισμού γιατί μολύνουν. Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο λειτούργησαν τα Νταχάου και τα Άουσβιτς απολύμανση ανθρωπότητας ..

Το Ισραήλ βγήκε την Κυριακή από το γ΄lockdown ενώ οι διεθνείς πτήσεις παραμένουν σ΄αναστολή ως τις 20 τρέχοντος.

Είναι η β΄επίσκεψη του Μητσοτάκη στο Ισραήλ εν μέσω πανδημίας.

Με Pfizer το Israël εμβολίασε ως μέσα Δεκέμβρη πάνω από 3,5 εκατομμύρια άτομα (περί το 40% πληθυσμού), εκ των οποίων τα 2.000.000 έλαβαν και τη β δόση. Η χώρα έχει περί τα 696.000 κρούσματα Covid-19, και 5171 νεκρούς.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.