Ετικέτες

9.3.21

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ: ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ!!! ΟΛΟΜΕΤΩΠΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ

ΤΟ E-MAIL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.


Σχόλιο: Χαζή απορία... Δηλαδή είναι μόνο δική μου ιδέα ότι στο youtube υπάρχουν βίντεο (όχι απλά εικόνες) με σεξιστικό περιεχόμενο και αυτοί είδαν προσβλητική την εικόνα του Κυρίου στον επιτάφιο...;;;; Έχουμε την περιέργεια να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση μετά τη λογική ένσταση και τις διευκρινίσεις του καναλιού... Δηλαδή είναι δυνατόν να μην δεχτούν ότι έκαναν γκάφα ολκής; Υπάρχει περίπτωση να μην αναθεωρήσουν την απόφαση τους; 

Επίσης πολλές εικόνες Αγίων που κατά το μαρτύριο τους εικονίζονται γυμνοί από τη μέση και πάνω θα θεωρούνται απεικονίσεις γυμνών ανδρών και κατά συνέπεια προσβλητικές; ενώ όλες οι ξετσίπωτες που κάνουν βίντεο και δείχνουν σχεδόν τα πάντα είναι μια χαρά; Αναμένουμε...

Γεια Kosmas Agrinio,
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας εξέτασε το περιεχόμενό σας και πιστεύουμε ότι παραβαίνει την πολιτική για το σεξ και το γυμνό. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην καταλάβατε ότι επρόκειτο για παράβαση των πολιτικών μας, επομένως δεν θα εφαρμόσουμε προειδοποίηση στο κανάλι σας. 
Ωστόσο, καταργήσαμε το εξής περιεχόμενο από το YouTube:

Μικρογραφία σε βίντεο: 
Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Τριχωνίδος Αγρινίου - † Επιτάφιος † - 2019.

 
Κατανοούμε ότι ίσως αυτά τα νέα είναι απογοητευτικά, αλλά η δουλειά μας είναι να διασφαλίζουμε ότι το YouTube είναι ένα ασφαλές μέρος για όλους. Αν πιστεύετε ότι κάναμε λάθος, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα επανεξέτασης για αυτήν την απόφαση. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες.
 
Τι ορίζει η πολιτική μας
 
Όπως αναφέρθηκε, καταργήσαμε το περιεχόμενό σας γιατί θεωρούμε ότι παραβαίνει τις Οδηγίες κοινότητας. Μπορείτε να βρείτε συγκεκριμένες πληροφορίες για αυτές τις οδηγίες στο Κέντρο βοήθειας του YouTube.

Λάβετε υπόψη, ότι λόγω της πρόσφατης παγκόσμιας κρίσης δημόσιας υγείας που σχετίζεται με τον ιό COVID-19, ορισμένες από τις κανονικές διαδικασίες ελέγχου που χρησιμοποιούμε έχουν διακοπεί. Παρακαλώ διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό εδώ. Σε μια προσπάθεια προτεραιοποίησης της ευεξίας των υπαλλήλων μας, του εκτεταμένου εργατικού μας δυναμικού, και των κοινοτήτων όπου διαμένουμε, στηριζόμαστε λιγότερο στους ανθρώπινους αναθεωρητές και περισσότερο αποκλειστικά στην αυτοματοποίηση για τη λήψη αποφάσεων.

Αν θεωρείτε ότι η αφαίρεση ήταν λάθος, υποβάλετε αίτημα επανεξέτασης χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε εφόσον μας το επιτρέπουν οι πόροι μας. Παρακαλώ σημειώστε ότι θα είμαστε πιο αργοί στην ανταπόκριση στα αιτημάτα προσφυγής. Ζητούμε συγνώμη για αυτή την αναστάτωση. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι το σωστό για τους ανθρώπους που δουλεύουν για να διατηρούν το YouTube ασφαλές και για την ευρύτερη κοινότητα. Εκτιμούμε την υπομονή όλων σας, καθώς βαδίζουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Τι μπορείτε να κάνετε στη συνέχεια
 
Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το περιεχόμενό σας στο YouTube, επομένως:
Δείτε τις Οδηγίες κοινότητας YouTube και τα μαθήματα του Creator Academy.
Ελέγξτε ξανά τον τρόπο με τον οποίο το περιεχόμενό σας μπορεί να παρέβηκε τις οδηγίες μας.
Αν πιστεύετε ότι κάναμε λάθος, υποβάλετε αίτημα επανεξέτασης εδώ.
 
Αν έχετε κι άλλες απορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.
 
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του YouTube
  
 
Κέντρο βοήθειας • Επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 
Λάβατε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να ενημερωθείτε για ενέργειες που αφορούν τον λογαριασμό σας στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.