Ετικέτες

19.3.21

Οι κακομεταχειρισμένοι του Covid-19: Το γαλλικό ντοκιμαντέρ που διχάζει. Η αξία των βιταμινών D, C και του ψευδαργύρου και όχι μόνο!


Σχόλιο: Αυτό είναι επιστήμη! Τα υπόλοιπα που μας λένε οι τηλεοράσεις και οι υπουργοί είναι απλά εντολές ενός δικτατορικού καθεστώτος που έχει πολλά να κερδίσει... είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Δώστε ιδιαίτερη σημασία στο 2ο μέρος του βίντεο όπου γίνεται εκτενής αναφορά στην αξία των βιταμινών D, C και των ιχνοστοιχείων κυρίως του ψευδαργύρου, αλλά και των φυτικών θεραπειών.

Θεματολογία της ταινίας:

00:00 - Τα παρασκήνια της μεταχείρισης των ασθενών του Covid 19.
38:17 - Ο ρόλος του ψευδαργύρου, της βιταμίνης D, της βιταμίνης C και της ισορροπημένης διατροφής.


Από της 07/12/20, ο κόσμος έχει ήδη δει αυτό το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, πάνω από 500.000 φορές.

Αυτή η ταινία απέχει από τις θεωρίες συνωμοσιών. Στηρίζεται πάνω σε γεγονότα και σε εύλογα ερωτήματα.

Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τα παρασκήνια των γαλλικών δημόσιων αρχών, που απέρριψαν αποτελεσματικά πρωτόκολλα, για τη θεραπεία ασθενών του SARS-CoV-2, για οικονομικούς λόγους. Εκθέτει τα ΜΜΕ, που με τον τρόπο τους, αποσιώπησαν η προώθησαν ορισμένες πληροφορίες.

Θα μάθετε επίσης το σημαντικό ρόλο του ψευδαργύρου, της βιταμίνης D, της βιταμίνης C και της ισορροπημένης διατροφής, για την πρόληψη και την θεραπεία κατά του Covid 19.

Πρώην παρουσιαστής, ο Alexandre Chavouet είναι ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, που έχει ήδη την υποστήριξη του κοινωνιολόγου Laurent Mucchielli.

Ο σκηνοθέτης έχει συμπεριλάβει στο ντοκιμαντέρ του, ιατροί, φαρμακοποιοί και καθηγητές, όπως ο Didier Raoult, ο Christian Perronne, και ο Michael Holick.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.