Ετικέτες

20.4.21

Η Ινδία θρηνεί τον δημοφιλή Vivek... 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό του...!

 

 Νίκος Κλειτσίκας

Ένα τραγικό γεγονός συγκλονίζει την Ινδία του 1,400 δισεκατομμύρια κατοίκων.

Απεβίωσε ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της χώρας, ο Vivek, ηθοποιός, ακτιβιστής, κινηματογραφικός παραγωγός και πρωτοπόρος της διαφημιστικής εκστρατείας υπέρ του εμβολιασμού για την αντιμετώπιση της "πανδημίας".

Ο έξοχος Ινδός ηθοποιός ηγήθηκε σε τηλεοπτικά σποτ της εκστρατείας για τον εμβολιασμό. «Θέλω να δείξω στους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εμβολιασμού»... ήταν το σύνθημά του κι εμβολιάστηκε με όλες τις διαφημιστικές συνέπειες για να πεισθούν οι πολίτες γι' αυτή την αναγκαιότητα στις 15 Απρίλη 2021. Μετά από 24 ώρες, ο απόλυτα υγιής ηθοποιός άφησε την  τελευταία του πνοή από έμφραγμα. Μία παράπλευρη απώλεια των παρενεργειών του εμβολίου, ή της σύμπτωσης όπως θα... ανακοινώσουν οι φαρμακοβιομηχανίες έκανε φτωχότερη την 7η τέχνη της Ινδίας.


Οι φαρμακοβιομηχανίες επέλεξαν ως διαφημιστή των εμβολιασμών τον Vivek για τη δημοφιλία του, αφού όσοι κλήθηκαν να εμβολιαστούν από τις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες, προσήλθαν σε ποσοστά κάτω του 1/3, μιας κι η Ινδία "πληρώνει" ακόμη σήμερα το πρόγραμμα εμβoλιασμού κατά της πολιομυελίτιδας με επικεφαλής τον Μπιλ Γκέιτς, που είχε καταλήξει δημιουργώντας ένα πιο θανατηφόρο στέλεχος της νόσου το 2011 στην Ινδία, με χιλιάδες νεκρά παιδιά και περισσότερα από 500.000 χιλιάδες παιδιά με μόνιμη αναπηρία,  ως άμεσο αποτέλεσμα την από του στόματος πειραματικού εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας. Σ' εκείνους τους εμβολιασμούς συμμετείχε προσωπικά, εμβολιάζοντας ως γιατρός τα παιδάκια, ο ίδιος ο "φιλάνθρωπος" πολυεκατομμυριούχος κι αυτό παραμένει άσβεστο στη μνήμη του Ινδικού λαού.

«Θέλω να δείξω στους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εμβολιασμού»
Vivek, ηθοποιός, o πρωταγωνιστής της εκστρατείας εμβολιασμού στην Ινδία.
Πεθαίνει από έμφραγμα 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό του.

Μέσω της Sabine Tesce

Ο Vivekanandan (19 Νοέμβρη 1961 – 17 Απρίλη 2021), πατέρας 3 παιδιών, αφήνει πίσω του 143 ταινίες και δύο που ήταν στη φάση γυρισμάτων, ώστε να προβαλλόταν το 2022. Για το καλλιτεχνικό του έργο: ΕΔΩ

Tamil Actor Vivek Hospitalized due to Heart Attack after Receiving Covid Vaccine:

 


πηγή

http://yiorgosthalassis.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.