Ετικέτες

28.5.21

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 28/5-3/6/21

[τελευταία ενημέρωση: 3/6/21, 17:10]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


3/6

Παναγιώτης νέος, μπερδεμένος, έφυγε από το σπίτι, βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και δεν δέχεται βοήθεια από κανέναν. Μακάρι να τον φωτίσει ο Θεός να γυρίσει σαν τον άσωτο με γνήσια μετάνοια... Ας ευχόμαστε.



30/5

Υπέρ αναπαύσεως

Στην τελευταία ανανεωμένη κατάσταση κοιμήθηκαν οι Γεώργιος (θέση 125) και Δημήτριος (θέση 116). Μεταφέρονται στην κατάσταση κεκοιμημένων. Ο Θεός ας τους αναπαύει και ας ενδυναμώνει τους δικούς τους.

Υπέρ υγείας

Προσθέτουμε στα ονόματα υπέρ υγείας τους:

Φώτιο: έχασε το 80% της όρασής του από ιατρικά λάθη

Σωτήριο

Αναστασία


Ενημέρωση

Επίσης ενημερώνω ότι αφαίρεσα μία διπλοεγγραφή: Πέτρος (ήταν στις θέσεις 110 και 143 στην τελευταία ανανέωση της κατάστασης. Τον άφησα στην πιο πρόσφατη θέση: πλέον είναι στη θέση 140 μετά την κοίμηση δύο αδερφών μας και την αφαίρεση της διπλοεγγραφής.)


28/5,   21:00

Υπέρ θείας βοηθείας

π. Γεωργίου και οικογενείας
Γεωργίας: ευλογημένη ψυχή με ιώβεια υπομονή
Αντωνίου και Βαρβάρας: σοβαρά με κορωνοϊό
Βασιλικής: 5 μηνών έγκυος σοβαρά με κορωνοϊό

Υπέρ αναπαύσεως:

Μαρίας

28/5,    1:00

Υπέρ αναπαύσεως

Μέλος της ομάδας ψαλτηρίου μας ζητά να μνημονεύουμε την πεθερά της Αναστασία, που κοιμήθηκε την Κυριακή 23/5,  ύστερα από πολύμηνη βασανιστική ασθένεια.

Επίσης, μας ζητήθηκε να προσευχόμαστε υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της Αθανασίας.

Τέλος, υπενθυμίζω τη μνημόνευση της Λευκής (δόθηκε το όνομά της στην προηγούμενη κατάσταση αιτημάτων). Σήμερα 28/5 είναι η εξόδιος ακολουθία.


Υπέρ υγείας - θείας βοηθείας

Ελένης: δύσκολη χειρουργική επέμβαση σήμερα Παρασκευή

Στυλιανής: σοβαρά με κορωνοϊό

Δημητρίου: καρκινοπαθής (συκώτι)

Παύλου: με άνοια

Αγγελικής, Ειρήνης και συγγενών: με σοβαρά οικογενειακά προβλήματα



Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ  

2 σχόλια:

  1. Πέτρου συνεχίζει στο ΚΑΤ στην Νευροχειρουργική κλινική.Χριστιαννας επαπειλούμενη κύηση
    Άννης και Γεωργίου , ψυχολογικά...
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός ανέστη. Είχα βάλει τον Πέτρο στη θέση 143 (μαζί με τους Λουκά και Μιχαήλ) από το σχόλιο στις 23/5, αλλά τον είχα βάλει και νωρίτερα (θέση 110) μαζί με την Χριστιάννα (θέση 109) και τους Γεώργιο (108) και Άννα (107). Εκτιμώ ότι ο Πέτρος είναι διπλοεγγεγραμμένος (θέση 110 και 143).

    Αν λοιπόν είχε δοθεί ο ίδιος Πέτρος με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση στις αρχές Μαΐου και το ίδιο στις 23/5 (και τώρα 28/5) παρακαλώ επιβεβαιώστε το. Δεν χρειάζεται να δίνετε συνεχώς το ίδιο όνομα. Κρατάμε τα ονόματα για πάνω από 1 μήνα (ίσως και δύο μήνες). Μόνο όταν υπάρχει καλή ή κακή εξέλιξη να μας το λέτε, για να ανανεώνουμε την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.