Ετικέτες

29.5.21

9 λόγοι να μην κάνω το τσιμπηματάκι. Διαβάστε τον ένατο: Η πανδηµία των εκτρώσεων και η πανδηµία της πείνας



Σχόλιο: Στο τέλος μπορείτε να διαβάσετε και τους άλλους οχτώ λόγους... Επέλεξα να βάλω μόνο το 9, διότι για τα άλλα μπορεί κάποιος να μας πει ψεκασμένους, συνωμοσιολόγους κτλ. Ποιος όμως μπορεί να αρνηθεί την παρακάτω αλήθεια;;; 


Υπάρχουν από δεκαετίες δύο πανδηµίες, που τα θύµατά τους είναι ασυγκρίτως περισσότερα από τα θύµατα του κορωνοϊού: 


Η πανδηµία των εκτρώσεων και η πανδηµία της πείνας!

Κάθε χρόνο εκατοµµύρια αθώα παιδιά σφαγιάζονται µε τις εκτρώσεις και εκατοµµύρια άλλα παιδιά πεθαίνουν από την πείνα. Οι µεγάλοι παγκόσµιοι εγκέφαλοι, που υποτίθεται ότι νοιάζονται για την υγεία των ανθρώπων του πλανήτη, από τη µια προωθούν και υποστηρίζουν τη γενοκτονία των εκτρώσεων και από την άλλη αφήνουν άλυτη την πανδηµία της πείνας, για την οποία υπάρχει ασφαλέστατο και αποτελεσµατικότατο εΜβ0Λ10, το οποίο λέγεται «φαγητό». 

Το φαγητό, που υπάρχει άφθονο στον πλανήτη µας, αλλά οι µεγάλοι παγκόσµιοι εγκέφαλοι φρόντισαν να καταλήγει στα σκουπίδια και όχι στα άδεια στοµάχια των πεινασµένων παιδιών. Και τώρα, µε κυνική υποκρισία, σπεύδουν να εµβ0λ1άσουν όλο τον πληθυσµό της γης. Τα τσιμπηματάκια –που είναι τόσο δύσκολο και τόσο δαπανηρό να γίνουν– ξέρουν και µπορούν να τα φτιάχνουν και να τα διοχετεύουν τόσο γρήγορα στους ανθρώπους. Το φαγητό –που είναι κάτι τόσο απλό– πώς δεν τα καταφέρνουν να το προσφέρουν;
 
Δεν τους εµπιστεύοµαι ! ! ! 

Δεν θέλουν το καλό µας, αλλά την καταστροφή µας! Δεν νοιάζονται για την υγεία µας, αλλά για να περάσουν µε τα τσιμπηματάκια µέσα στο αίµα µας, στον οργανισµό µας τις ουσίες που αυτοί θέλουν, για να µας διαχειρίζονται σαν άβουλα όντα.

Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να ΜΗΝ eµβ0λ!αςτώ. Δεν θέλω να αφήσω την ψυχή, τη ζωή και την υγεία τη δική µου και των συνανθρώπων µου στα χέρια αδίστακτων εκµεταλλευτών, που δεν σέβονται ούτε τον Τριαδικό Θεό ούτε τους ανθρώπους. Προτιµώ να πάρω στα χέρια µου την ψυχή µου, τη ζωή µου και την υγεία µου και να τα εναποθέσω µε βαθιά πίστη και απέραντη εµπιστοσύνη στα χέρια του παντοδύναµου και πανάγαθου Τριαδικού Θεού. Κι ακόµη να βοηθήσω όσους συνανθρώπους µου επιθυµούν να πράξουν το ίδιο.

Διαβάστε και τα υπόλοιπα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.