Ετικέτες

9.5.21

«Aυτό που έκανε στην Αγία Σοφία είναι το χαλί του το μαύρο…»


Σχόλιο: !!! ενώ αυτά που κάνετε εσείς στην Εκκλησία είναι το χάλι σας το ασπρόμαυρο... "Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα" λέει ο σοφός λαός. Ο Ερντογάν τουλάχιστον είναι μουσουλμάνος! Εσείς που είστε βαφτισμένοι ορθόδοξοι χριστιανοί πώς τολμάτε να πολεμάτε έτσι την Εκκλησία; τους ιερείς της που προσπαθούν να σταθούν όρθιοι; τα μυστήρια της Εκκλησίας; τους πιστούς της; Για δοκιμάστε να απαντήσετε κύριοι της Κυβέρνησης; Να διορθώσω: ...αφορισμένοι κύριοι της κυβέρνησης (δεν είστε μόνον τρεις, είστε πολλοί περισσότεροι... στα μάτια του Θεού...)

Δηκτικός ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης για την αιφνίδια απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να αναρτήσει στην Αγία Σοφία επιγραφή με λαμπιόνια που αναγράφει «Δεν υπάρχει άλλος Θεός, εκτός από τον Αλλάχ».

«Aυτο που έκανε στην Αγία Σοφία χθες, είναι κιτς, είναι το χαλί του το μαύρο… Μα δεν έχει έναν άνθρωπο να του πει ότι έχεις στα χέρια σου, σου έδωσε η μοίρα ένα από τα μεγαλύτερα μνημεία πολιτιστικής κληρονομίας στην ανθρωπότητα, από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του ανθρώπου από τη μέρα που υπήρξε άνθρωπος στη Γη, και πας και το γεμίζεις με λαμπάκια που αναβοσβήνουν; Ασχέτως του τι λεν τα λαμπάκια… Είναι γελοίο, είναι χάλια. Ντροπή τι να πω» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ως προς την ουσία, επειδή λένε για το τι εξωτερική πολιτική έχουν οι Τούρκοι, η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, την τελευταία δεκαετία, σταθερά κερδίζει στο διπλωματικό πεδίο πόντους ενώ η Τουρκία μένει πίσω» επισήμανε. Σήμερα, πρόσθεσε, η Τουρκία δε μιλάει με σχεδόν κανένα γείτονα της. Και το ότι φτάνει ο Ερντογάν χθες να ονομάσει το Ισραήλ «κράτος τρομοκράτη» καταλαβαίνετε τι επιπτώσεις αυτό για τις σχέσεις του με τη Δύση;

«Η Ελλάδα έχει παίξει σωστά τα χαρτιά της, έχει φτιάξει σωστές συμμαχίες με ΗΠΑ, Ισραήλ, Αίγυπτο, στην περιοχή παίζει κομβικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, και αυτό έχει κάνει τον Ερντογάν να χάνει εντελώς την ψυχραιμία του, γιατί από εκεί που μας είχε και του χεριού του, έχασε και τα F-35, παίρνουμε και τις νέες φρεγάτες, πήραμε και τα Rafale βγάλαμε το στόλο στο Αιγαίο το καλοκαίρι κλείσαμε και το φράχτη στον Έβρο και έχουμε ασφαλίσει και τα σύνορα στο Αιγαίο» τόνισε ο ΥΠΑΝΕ.

Πηγή: skai.gr


https://www.orthodoxianewsagency.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.