Ετικέτες

15.5.21

Νέο σκληρό lockdown για τη μισή Ελλάδα - Ποιές περιοχές θα κλειδωθούν μέσα ξανά;

 


Pronews TV

Έτοιμη να κλείσει πάλι με lockdown την μισή Ελλάδα είναι η κυβέρνηση, καθώς ανακοινώνεται ότι η Κέρκυρα, η Ορεστιάδα, η Σκιάθος, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, η Ικαρία, η Πάτμος, η Νάξος, η Καρπάθος και ο Μυλοποτάμος Ρεθύμνου είναι οι πρώτες περιοχές που ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε σκληρό lockdown, την ημέρα που υποτίθεται αίρεται, ενώ έτοιμοι να κάνουν ανακοινώσεις για lockdown είναι και για την Ρόδο, αλλά και για την Πάρο!

Πολύ πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα, βάσει των κανόνων που ακολουθούν οι κυβερνητικοί, να κλείσουν εκ νέου αυτές τις περιοχές!

Και όλα αυτά ενώ ανοίγουν τον τουρισμό!

Πώς και με ποιο τρόπο θα έρθουν οι τουρίστες όταν ετοιμάζεται να επιβληθεί lockdown πάλι στην μισή Ελλάδα και ειδικά στις τουριστικές περιοχές της είναι απορίας άξιο!

Όπως επίσης είναι απορίας άξιο πώς το επιδημιολογικό φορτίο αυξάνεται στις περιοχές οι οποίες ο πληθυσμός έχει εμβολιαστεί σε μεγάλο ποσοστό, όπως είναι τα νησιά!

Δηλαδή τι θα συμβεί σε ένα μήνα; Θα κλείνουν πάλι τον ένα νομό μετά τον άλλο; Παρά το γεγονός ότι καθαρά λόγω βελτίωσης των κλιματολογικών συνθηκών ο ιός έχει υποχωρήσει;

[....]https://oaskhths.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.