Ετικέτες

20.7.21

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 20/7/21-25/7/21

   

[τελευταία ενημέρωση: 25/7/21, 00:35]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


25/7:

Υπέρ αναπαύσεως:

Θεοφάνους: κοιμήθηκε (ήταν εδώ και καιρό στην κατάσταση προσευχής στη θέση 87). Είχε πάθει εγκεφαλικό 1-2 μήνες μετά το τσίμπημα. Έκτοτε τον είχε πάρει η κάτω βόλτα, πρακτικά ήταν κατάκοιτος και τελικά κοιμήθηκε. Ο Θεός ας τον αναπαύει και ας δίνει δύναμη στην οικογένειά του.


22/7:

Υπέρ αναπαύσεως:

Ευγενίου: σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ήταν πολύτεκνος. Ο Θεός ας τον αναπαύει και ας δίνει δύναμη στην οικογένειά του.


20/7:

Υπέρ θείας βοηθείας


Πελαγίας - Γεωργίας: κοριτσάκι 2 χρονών με καρκίνο.


Σωκράτους και Σπυριδούλας: Ταυτόχρονα αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας (διαφορετικής φύσεως ο καθένας) που τους έφεραν σε μεγάλη ταλαιπωρία και κίνδυνο. Ας ευχόμαστε ο Θεός να τους ελεήσει και να τους ενδυναμώσει να ξεπεράσουν τη δυσκολία.


Ελπιδοφόρου: Συνελήφθη ως ένας από τους υπευθύνους της επίθεσης σε κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό. Ας ευχόμαστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και ο ιατρός να ελευθερωθεί, ώστε να μην  φιμωθεί η φωνή του.


Όλα δείχνουν ότι στο νησί βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από εμάς... Δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να βγει αληθινός ο προφητικός λόγος του Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεοφύτου (ειπώθηκε πέρυσι) ότι σε λίγο θα τον κλείσουν και αυτόν σε κάποιο κελί... Δεν αργεί επίσης η στιγμή που θα δούμε ανάλογες πρακτικές και στην Ελλάδα... 


Ενημέρωση

Η Δήμητρα (υπ' αρ. 3 στην κατάσταση προσευχής) εγχειρίστηκε με επιτυχία στις 16/7 και πλέον αναρρώνει στο σπίτι. Πονάει αρκετά, αλλά κάθε μέρα που περνάει είναι καλύτερα. Εύχεστε.

Ο Αντώνιος (υπ' αρ. 117) βγήκε από την εντατική πριν από ένα μήνα και τώρα επανέρχεται σταδιακά στη φυσιολογική του ζωή.



Υπέρ αναπαύσεως

Βαρβάρας: ήταν στην κατάσταση προσευχής (υπ' αρ. 118). Τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Θεός ας την αναπαύει.

Γαρυφαλιάς: άλλο ένα πρόσφατο θύμα της οικτρής ψυχικής κατάστασης των ανθρώπων των ημερών μας.

Ας προσευχόμαστε αδέρφια, διότι φοβάμαι ότι όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση και η απομάκρυνση από τον Θεό θα πληθαίνουν τέτοια φοβερά και θλιβερά φαινόμενα. Πάντα συνέβαιναν, αλλά πλέον θα είναι πιο σοκαριστικά και πιο συχνά... 


Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.