Ετικέτες

3.7.21

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 4: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ!

 



Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ!

 

Η Κοινωνία έχει συγκλονισθεί από την πρωτόγνωρη και πρωτάκουστη είδηση, ότι κάποιος Ιερομόναχος, χθές, καθώς παρίστατο ως κατηγορούμενος  στο εκκλησιαστικό Συνοδικό Δικαστήριο, έρριψε βιτριόλι σε επτά Αρχιερείς-Μέλη του Συνοδικού Δικαστηρίου, στον Γραμματέα, σέ δύο Δικηγόρους  και σέ ένα Αστυνομικό!  

Η είδηση αυτή είναι συγκλονιστική! Εάν υπήρχε ένα Παγκόσμιο Βραβείο Εγκληματικότητος, αυτό θα έπρεπε να αποδοθεί στον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ-ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ! Το περιστατικό δείχνει πόσο βαθειά έχει εισχωρήσει ο Διάβολος στην ψυχή κάποιων δαιμονισμένων ανθρώπων ακόμη και Κληρικών!  Και άρα  πόσο βαθειά  έχει εισχωρήσει μέσα στην … Εκκλησία!

Προ ολίγων ημερών είχαμε ένα ακόμη περιστατικό  δαιμονικής εμπνεύσεως. Ένας ιερεύς εκεί κάτω στην Κύπρο «πολιορκούσε» μια 14χρονη κοπέλα από τη Λάρισα! Της ζητούσε να εγκαταλείψει την οικογένειά της και να τον ακολουθήσει! Καθώς διαβάζουμε στην Εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ»:

«…..Δεν δίστασε μάλιστα να ταξιδέψει από την Κύπρο στην Ελλάδα για να την συναντήσει και να κάνει πράξη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του…..Πρόκειται για  52χρονο ιερέα, ο οποίος ζει μόνιμα στην Κύπρο και συνομιλούσε διαδικτυακά με μια ανήλικη κοπέλα από τη Λάρισα, μικρότερη των 15 ετών. …Δεν δίσταζε όχι μόνο να της στείλει φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο, αλλά και να της ζητάει…να εγκαταλείψει την οικογένειά της για να ζήσει μαζί του στην Κύπρο» (βλ. φ. της 17.06.2021, σελ. 10).



Με άλλα λόγια, αγαπητοί μου Αδελφοί, ο Διάβολος χορεύει για τα καλά ακόμη και μέσα στην ….. Εκκλησία! Έτσι, λοιπόν, και ο κατηγορούμενος Ιερομόναχος, Εφημέριος της  Ιεράς Μητροπόλεως Βερροίας, βγάζοντας το βιτριόλι από την τσέπη του, απέδειξε, ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ! Ας προσευχηθούμε για τον ταλαίπωρον αυτόν αδελφόν μας για να μετανοήσει και να επανέλθει στην αγκαλιά του Σωτήρος Χριστού. Ας προσευχηθούμε με την καρδιά μας διά την ταχείαν ανάρρωσιν τόσον των Σεβασμιωτάτων Μητροπο-λιτών, όσον και των λοιπών θυμάτων.

Κλείνοντας το  σημείωμα αυτό εγώ ο ελάχιστος σας παρακαλώ και σας ικετεύω! ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ! Ας είμεθα άγρυπνοι, διότι ο Διάβολος χορεύει! «Εαυτούς και αλλήλους  και πάσαν την ζωήν ημών Χριστώ  τω Θεώ παραθώμεθα».   Στο Χριστό και όχι στο Διάβολο ας δώσουμε και την ψυχή μας και το σώμα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.