Ετικέτες

8.8.21

Δεύτερο Θαύμα για την Β. Εύβοια - Έβρεξε στο Προκόπι μετά την λιτανεία των Ιερών Λειψάνων!

 

Σχόλιο: Κάποιοι ξέρουν τον τρόπο, κάνουν αυτό που πρέπει και το θαύμα έρχεται. Κάποιοι άλλοι επιμένουν να σιωπούν και αντί να δώσουν ευλογία για αγρυπνίες και λιτανείες σε όλη την Ελλάδα το παίζουν αυτοκράτορες της Ρώμης και απειλούν με απολύσεις όσους δεν τσιμπηθούν... Ο Θεός τα επιτρέπει όλα αυτά, για να φανεί η αλήθεια και η αλήθεια θα λάμψει είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Ας ανοίξουμε τα μάτια μας, για να δούμε και αν είμαστε τυφλοί (που είμαστε...) ας ζητήσουμε από τον Κύριο να μας φωτίσει, όπως έκαναν και οι τυφλοί του σημερινού ευαγγελίου (κλικ εδώ).

 

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε λιτανεία με άγια λείψανα στο Προκόπι Ευβοίας, στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο, στην οποία συμμετείχε όλο το χωριό, ενώ είχε δοθεί εντολή εκκένωσης και παρά την απαγόρευση που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για τις λειτανίες.
Σε λίγες ώρες ξέσπασε έντονη βροχόπτωση τα ξημερώματα σβήνοντας τις εστίες της φωτιάς κοντά στο χωριό. Τώρα, ξανά ηλιοφάνεια.
Τα εφόδια που μας δίνει η Εκκλησία μας πρέπει να τα χρησιμοποιούμε. Η πίστη μας είναι ζωντανή.
Να προσεύχεσθε αδελφοί μου να ξυπνήσουμε κι εμείς οι Ιερείς και οι Αρχιερείς μας από τον λήθαργο της ολιγοπιστίας και της εκκοσμίκευσης.
Να σημειωθεί ότι είχε δοθεί εντολή εκκένωσης Άμεσα στο Προκόπι..
π.Ι.
σχόλιο: Να γίνουν άμεσα λιτανείες ελπίζουμε μονάχα να μην δούμε άγια λείψανα να τα κρατούν μασκοφορεμένοι παπάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.