Ετικέτες

19.8.21

«Όταν ο τελευταίος Μάρτυρας συμπληρώσει τον αριθμό των αγγέλων που ξέπεσαν, τότε όλα θα τελειώσουν»

π. Νικολάι Ραγκόζιν: «Θά ἔρθει μία καταστροφή καί ὁ κλῆρος θά διασπασθεῖ  (διχασθεῖ)» – Κύριος Ἰησοῦς Χριστός-Ὑπεραγία Θεοτόκος

π. Νικολάι Ραγκόζιν – Τι θα αλλάξουν στην Ορθοδοξία οι Οικουμενιστές

– Τι είπε ο π. Νικολάι, για τις έσχατες μέρες;

– Ο πατήρ είπε ότι θα τροποποιήσουν όσα αφορούν την (Ορθόδοξη) πίστη.

– Θα αλλάξουν το Σύμβολο της πίστεως (Πιστεύω εις ένα Θεόν…);

– Συχνά έλεγε ότι θα απομακρύνουν το αρτοφόριο (ή όπως αλλιώς ονομάζεται κιβωτό) με τα Θεία Δώρα από το ιερό. Θα τα θεωρούν περιττά. Δεν θα λένε το (αυθεντικό) «Πιστεύω…» και το «Πάτερ ημών…». Θα προσθέσουν κάτι διαφορετικό και αυτό είναι μεγίστης σπουδαιότητας (παραποίηση).

Είπε ότι από τότε που δεν θα υπάρχει το Αρτοφόριο (ή Κιβωτός) στο Ιερό, δεν επιτρέπονται ακολουθίες… Είπε ότι αυτό που φυλάσσει τα Θεία Δώρα είναι σαν την Κιβωτό του Νώε.

Όταν οι άνθρωποι ρωτούσαν τον π. Νικολάι: Τι θα συμβεί αν δεν το αντιληφθούμε αυτό; 

Ο πατήρ απαντούσε ότι είναι αδύνατον να μην παρατηρήσετε την αλλαγή όταν πηγαίνετε συχνά στην εκκλησία... (την αλλαγή) στο «Πιστεύω…», και όταν οι πόρτες του ιερού είναι ανοικτές μπορείτε να δείτε το Αρτοφόριο. Όταν το Αρτοφόριο που λέγεται και Κιβωτός εξαφανισθεί, αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα.

 Ο π. είπε ότι οποιαδήποτε στιγμή το βράδυ αν κάποιος του ζητούσε να πάει να δει ένα ετοιμοθάνατο άρρωστο, θα έπρεπε να πάει. Είναι υποχρέωσή του να πάει. Δεν ενδιαφερόταν για τον καιρό, για οτιδήποτε. Έπρεπε να πάει και να δώσει τη Θεία Ευχαριστία.

– Αν δεν επιτρέπεται να πάμε στην εκκλησία, τι πρέπει να κάνομε τότε, είπε ο πατήρ;

– Θα μαζευόμαστε κάπου. Οι άνθρωποι θα μαζεύονται σε μικρές ομάδες και θα προσεύχονται.

– Είπε, ο π. Νικολάι, αν θα μείνουν κάποιοι αληθινοί ιερείς;

– Πολύ λίγοι. Είπε ότι θα μείνουν αλλά πολύ λίγοι. Όλοι οι ιερείς θα λάβουν την κάρτα. – Είπε ο πατήρ αν οι γυναίκες γίνουν ιερείς;

– Είπε ότι σε λίγο καιρό θα υπάρχουν γυναίκες να υπηρετούν στο Ιερό.

– Εννοείς στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας;

– Ναι. Αυτό πιθανόν θα γίνει όταν μετατρέψουν το «Πιστεύω» και το «Πάτερ ημών». Αλλά όχι σε όλες τις εκκλησίες.

Ο πατήρ είπε ότι η γυναίκα θα υπηρετεί στο ιερό. Αυτό είναι που θα συμβεί. Ο πατήρ είπε ότι θα υπάρξουν κακοπραγίες, αναρχία, θα δείχνουν γυμνούς ανθρώπους, σχεδόν γυμνούς. Ο πατήρ είπε ότι αυτά θα συμβούν μετά την πτώση του Σοβιετικού καθεστώτος. Τα πράγματα συμβαίνουν όπως τα είπε.

Μία γυναίκα είπε στον π. Νικολάι ότι ο διάβολος χλευάζει τη γυναίκα όπως θέλει, με όλα τα είδη των τάσεων της μόδας και του κοντέματος των μαλλιών. Και ότι δεν κατόρθωσε να χλευάσει τον άνδρα. Τα ρούχα του μένουν σχεδόν τα ίδια. (Τώρα όμως, ήδη μερικοί φορούν φουστάνια)!

Ο π. της απάντησε ότι αυτό δεν είναι αληθές, ο διάβολος χλεύασε τον άνδρα επίσης αλλά δεν το βλέπει ο καθένας. Στο παρελθόν ο άνδρας ήταν ο κύριος του οίκου, και στην εκκλησία ο ιερέας αντιπροσώπευε την αρχή. Αλλά τώρα οι άνδρες εξουσιάζονται από τις γυναίκες τους. Και αυτό είναι επίσης ένας χλευασμός με τον οποίο ο διάβολος κορόϊδεψε τον άνδρα και την γυναίκα.

Ο Θεός είπε ότι ο άνδρας είναι η κεφαλή της γυναικός. Ο άνδρας ήταν ο πρώτος που δημιουργήθηκε.

Όπως γινόταν πριν τον Κατακλυσμό, όταν οι άνθρωποι ήταν μοιχοί, και υπήρχε πολύ μοιχεία, έτσι επίσης πριν την 2α Παρουσία του Κυρίου μας, θα υπάρχει πολύ μοιχεία.

Η TV θα δείχνει γυμνούς ανθρώπους, θα διδάσκουν τα παιδιά να κάνουν το ίδιο. Είπε ότι το χειρότερο πράγμα θα είναι όταν τα παιδιά θα μάθουν επίσης να κάνουν τα ίδια. Είναι αμαρτία μεγάλη. Αυτό θα είναι επίσης σημάδι ότι το τέλος πλησιάζει.

Όταν η μοιχεία, και η αναρχία θα έρθουν, οι καλοί άνθρωποι δεν θα είναι σεβαστοί, δεν θα υπολογίζονται. Θα τους ζητείται να ζήσουν ακριβώς όπως ζουν οι αμαρτωλοί.

Ο π. Νικολάι είπε ότι θα σας κάνουν να διαλέξετε μεταξύ άρτου και σταυρού. Θα μας ρωτήσουν ποια είναι η επιλογή μας. Ο π. είπε ότι πρέπει να διαλέξομε τον σταυρό!

Ο π. Νικολάι είπε ότι χωρίς διωγμό δεν θα έρθει το τέλος. Διότι Μάρτυρες απαιτούνται ακόμη, για να αντικαταστήσουν τους ξεπεσμένους αγγέλους (δηλ. τους δαίμονες). Έτσι το εξήγησε ο πατήρ.

Είπε ότι όταν ο τελευταίος Μάρτυρας συμπληρώσει τον αριθμό των αγγέλων που ξέπεσαν, τότε όλα θα τελειώσουν. Το τέλος θα έρθει!

πηγή: www.imdleo.gr

https://simeiakairwn.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.