Ετικέτες

22.8.21

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΣΙΑ - ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ;

 



Ενώ ακόμα αφήνετε αναπάντητο τον επιστημονικό κόλαφο της 5ης Αυγούστου, που διεθνοποιείται πλέον με συντονισμένες ενέργειές μας, τα περιστατικά εισαγωγών πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων στα νοσοκομεία όλης της επικράτειας, συνεχώς αυξάνονται. 

ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΕ !!

Εμείς είμαστε εδώ για να τα κάνουμε γνωστά ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!

Μόνο ΓΙΑ ΑΡΧΗ, σας αναφέρουμε 12 εισαγωγές ασθενών (με τα αρχικά ονομάτων τους) σε 9 νοσοκομεία, ήτοι:

Μ.Χ. - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΡΙΟΥ 

T.M. - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΡΙΟΥ

Π.Π. - ΝΙΚΑΙΑΣ

Μ.Ν. - ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Θ.Σ. - ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Σ.Ε. - ΤΖΑΝΕΙΟ

Σ.Α. - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Κ.Κ. - ΘΡΙΑΣΙΟ

Α.Γ. - ΘΡΙΑΣΙΟ

Π.Κ.. - ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Θ.Ξ. - ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Α.Μ. - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Όλα αυτά τα περιστατικά είναι εισαγωγές πλήρως, επαναλαμβάνουμε, εμβολιασμένων ανθρώπων στα νοσοκομεία, με θρομβώσεις, ενδοεγκεφαλικές αιμορραγίες, ημιπάρεση άκρων, οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου.

Τα 10 από τα 12 άτομα είχαν ολοκληρώσει τους εμβολιασμούς τους με Pfizer (ναι, αυτό που το προμοτάρετε ως ασφαλές, το καλό), το 1 με ASTRA ZENECA και το άλλο με το μονοδοσικό Johnson&Johnson.

Τα περισσότερα από τα περιστατικά ήταν ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ! 

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτή είναι η μόνο η αρχή. 

Και ότι έχουμε μάτια και αυτιά ΠΑΝΤΟΥ.

Είναι άνθρωποι που είναι δίπλα σας, από τα πολύ χαμηλά μέχρι τα πολύ ψηλά.

Πολλοί από αυτούς ήταν μέχρι χθες πολέμιοί μας. Συμμετείχαν στα εγκλήματα. 

Και τώρα ψάχνουν τη λύτρωση. 

Κάποιοι ήταν από την πρώτη στιγμή μαζί μας.

Είμαστε στην τελική ευθεία. 

Την ώρα που αναχαιτίζουμε το αυγουστιάτικο κύμα διασωληνώσεων και δολοφονιών στα νοσοκομεία, κλιμακώνουμε τις επιθέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μείνετε συντονισμένοι.

Νίκος Ποντίκας - Δημήτρης Αντωνιάδης


https://widegenerationinformation.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Πράγματι τα εμβόλια αυτά έχουν παρενέργειες, οι οποίες είναι γνωστές και από τις ίδιες τις φαρμακευτικές εταιρίες που τα παράγουν.
    Ένας λόγος παραπάνω εναντίον της υποχρεωτικότητάς τους.
    Τα εμβόλια έχουν ένα ρίσκο, που αυτός που τα κάνει, αποδέχεται, προκειμένου να προστατευτεί από κάτι πολύ χειρότερο. Γι' αυτό και πρέπει να υπάρχουν οδηγίες προς τους εμβολιαζόμενους, πχ αν έχουν υψηλό θρομβωτικό κίνδυνο να πάρουν αντιπηκτικό προληπτικά, ή αν έχουν αλλεργίες να πάρουν αντιαλλεργικά φάρμακα.
    Όμως οι "ειδικοί του ΕΟΔΥ" δεν μιλάνε ως γιατροί και δεν δίνουν καμμία οδηγία προς τους νοσούντες στο αρχικό στάδιο ή και τους εμβολιαζόμενους. Ακολουθούν την κρατική προπαγάνδα, που τους κάνει μισητούς και τους χειρότερους δυσφημιστές των εμβολίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο συγεκριμένος δικηγόρος μου φαίνεται παρανοϊκός. Λέει πως μέσα στα νοσοκομεία υπάρχουν "εγκληματικές οργανώσεις" που εφαρμόζουν "πρωτόκολλα θανάτου" που σκοπό έχουν να δολοφονούν ανθρώπους. Δυστυχώς παρασύρει πολλούς στην παράνοιά του. Να αποφεύγετε τέτοιες ακραίες θεωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος έχει στοιχεία και επώνυμα τα καταθέτει στη δικαιοσύνη. Αν λέει ψέματα θα βρει τον μπελά του... αν όμως λέει αλήθεια; Ποιοι θα βρουν τον μπελά τους;

    Εσείς από την άλλη ανώνυμα τον λέτε παρανοϊκό και ψεύτη... Γιατί δεν καταθέτετε επώνυμα αγωγή εναντίον του αν έχετε αποδείξεις ότι είναι όπως τα λέτε; Περιμένουμε με αγωνία να μας διαφωτίσετε και εμάς όταν το πράξετε ώστε να ξεμπροστιάσετε τον παρανοϊκό δικηγόρο και να μας σώσετε εμάς τα πλανεμένα πρόβατα...

    Έχετε υπόψη σας πάντως το πιο απλό... Ακόμα και προ κορωνοϊού το προσωπικό του νοσοκομείου δεν αρκούσε για να ταΐσει έναν-έναν κάθε ασθενή, γι'αυτό και όσοι βρεθήκαμε στο παρελθόν σε νοσοκομεία με δικούς μας ανθρώπους είτε εμείς ταΐζαμε τους ασθενείς είτε βάζαμε αποκλειστικές...

    Πλέον λόγω κορωνοϊού οι αποκλειστικές απαγορεύονται, οπότε αν βρεθούν κάποιες ευσυνείδητες νοσηλεύτριες θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν (και μάλλον δεν θα τα καταφέρουν) μιας και ένας ασθενής θέλει αρκετό χρόνο για να ταϊστεί. Αν από την άλλη οι νοσηλεύτριες λειτουργήσουν "λίγο εγωιστικά" το πιο πιθανό είναι ότι οι ανήμποροι ασθενείς θα μείνουν χωρίς τροφή ίσως και χωρίς νερό για μεγάλα διαστήματα. Καταλαβαίνετε ότι οποιοσδήποτε περνά οποιαδήποτε ίωση χρειάζεται καλή τροφή και πολύ νερό για να την ξεπεράσει; Αν δεν την έχει η υγεία του θα επιδεινωθεί και αν η ίωση είναι σοβαρή π.χ. γρίππη ή κορωνοϊός, η εξέλιξη είναι κάπως αναμενόμενη... επιδείνωση και επιπλοκές που μπορούν να επιφέρουν ακόμα και τον θάνατο!

    Και κάπως έτσι πεθαίνουν οι ασθενείς με υψηλή πιθανότητα αν μπουν στα νοσοκομεία (όπου κινδυνεύουν να τσιμπήσουν και κάποιο ανθεκτικό μικρόβιο), ενώ αυτοί που μένουν στο σπίτι, παίρνουν αγωγή (υπάρχουν πολλά γνωστά θεραπευτικά σχήματα) κι έχουν κάποιον να τους φροντίζει πάνε πολύ καλά και σχεδόν όλοι αναρρώνουν ακόμα και αν ταλαιπωρηθούν για 2-3 εβδομάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.