Ετικέτες

20.9.21

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 15/9/21-20/9/21

  

[τελευταία ενημέρωση: 15/9/21, 10:00]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;

20/9

Υπέρ θείας βοηθείας

Μαρίας: 75 χρονών, πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας, έχει υποτροπιάσει και βρίσκεται σε ογκολογική κλινική στη Λάρισα σε μη καλή κατάσταση. Ο Θεός ας αποφασίσει για το μέλλον της. Εμείς θα τη θέλαμε κι άλλο κοντά μας. (Μας παρακαλεί αναγνώστης μας)

Ιωάννας: είναι μαθήτρια γυμνασίου και διαγνώσθηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Μεταβαίνει άμεσα με την οικογένειά της στην Αθήνα, για να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Ενημέρωση: Και για να λέμε και όσα ευχάριστα μαθαίνουμε: η Άννα, ο Παναγιώτης και η Αντωνία ξεπέρασαν το κορωνοϊό και συνεχίζουν τον αγώνα τους, έστω και μετά από αρκετή ταλαιπωρία και κάποια κόπωση που αισθάνονται.


Υπέρ αναπαύσεως

Ηλία: είναι ο νεαρός που κοιμήθηκε λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό του. Είχαμε βάλει σχετική ανάρτηση. Τον προσθέτουμε και στην κατάσταση προσευχής "υπέρ αναπαύσεως" του ιστολογίου.

15/9


Υπέρ θείας βοηθείας


Κωνσταντίνου και οικογενείας: Χρειάζονται την προσευχή μας, διότι η οικογένειά τους έπεσε θύμα του πρόσφατου νόμου περί αναστολής εργασίας σε υγειονομικούς που δεν δέχονται να τσιμπηθούν. 

Ζωοπηγής: Νοσηλεύεται σοβαρά λόγω κορωνοϊού. Νοσούν και πολλοί συγγενείς της οι οποίοι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ας ευχόμαστε και γι' αυτούς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.