Ετικέτες

12.11.21

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 9/11/21-15/11/21

 

[τελευταία ενημέρωση: 15/11/21, 21:27]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


15/11

Υπέρ θείας βοηθείας

Χρήστου: επείγον αίτημα προσευχής

Αδαμαντίας: σοβαρό πρόβλημα υγείας - υπέρ θείας βοηθείας και ενισχύσεως

Ειρήνης: σοβαρό αυτοάνοσο και ταυτόχρονα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα

Ελένης: υπέρ θείας βοηθείας και ενισχύσεως

Γεωργίου: υπέρ θείου φωτισμού (είναι ήδη στη θέση 62 εδώ και αρκετό καιρό)

Δήμητραςυπέρ θείας βοηθείας και ενισχύσεως (είναι μόνιμα στη θέση 3)



12/11

Υπέρ θείας βοηθείας

Σεβαστής, Ευθυμίας και Ελένης: νοσηλεύονται λόγω κορωνοϊού

Μαριάνθης πρεσβυτέρας: διασωληνωμένη λόγω κορωνοϊού


Ας ευχηθούμε για τις αδερφές μας που σηκώνουν τον σταυρό τους έχοντας ήδη κάνει τη "δύσκολη" και αυτονόητη επιλογή. Ας ευχηθούμε και για τους δικούς τους που ανησυχούν για τους ανθρώπους τους. Τέλος, ας ευχηθούμε ο Κύριος να μας λυπηθεί και να βάλει τέλος στα σχέδιά των εχθρών μας. Χάνονται ζωές, χάνονται ψυχές, αλλά ταυτόχρονα χτυπιέται αλύπητα η Εκκλησία. Ο Κύριος το επιτρέπει για πολλούς λόγους, π.χ. λόγω της αμαρτωλότητας μας, λόγω της αμετανοησίας που υπάρχει, αλλά και για να καθαρίσει την Εκκλησία από τα ζιζάνια... Ας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κύριο μας και Θεό μας, γιατί Εκείνος στο τέλος, όταν από τη δική μας πλευρά θα έχει γίνει η μέγιστη δυνατή προσπάθεια, θα επέμβει και θα νικήσει! Πίστη και Ελπίδα λοιπόν!

Υπέρ αναπαύσεως 

Κωνσταντίνας: κοιμήθηκε πριν λίγες μέρες λόγω καρκίνου


9/11

Υπέρ αναπαύσεως

Ιωάννου: ήταν στην κατάσταση προσευχής εδώ και ένα μήνα (στη θέση 138). Ήταν καρκινοπαθής σε τελικό στάδιο και τελικά κοιμήθηκε. Ας ευχόμαστε για την ψυχή του, αλλά και για τη σύζυγό του Αγγελική (που είναι πλέον στη νέα θέση 138) η οποία επίσης έχει περάσει καρκίνο και το αντιμετωπίζει.

Ενημέρωση: Και για να μην λέμε μόνο τα δυσάρεστα, σας ενημερώνουμε ότι ο Ανδρέας (θέση 136) και ο Δημήτριος (θέση 140) έχουν βγει από το νοσοκομείο μετά από μεγάλη νοσηλεία και οι δύο. Τους κρατάμε στην κατάσταση προσευχής μέχρι να επανέλθουν πλήρως στην πρώτη τους κατάσταση.



Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.