Ετικέτες

25.12.21

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 22/12/21-25/12/21

 

[τελευταία ενημέρωση: 25/12/21, 22:26]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


25/12

Υπέρ θείας βοηθείας


Όλγας: Πρόσφατα έκανε την 3η δόση (είναι Ελληνίδα που ζει στην Αγγλία). Πλέον βρίσκεται παράλυτη σε νοσοκομείο έχοντας πάθει και λύκο, ένα πολύ σοβαρό αυτοάνοσο. Επειδή υπάρχει ζήτημα πολύ σοβαρό με τη δημοσίευση προσωπικών δεδομένων δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, δημοσιεύουμε την περίπτωση για προσευχή και μόνο.


Ενημέρωση: Ο Ιωάννης και η Κυριακή που έχουμε ήδη στην προσευχή μας από την προηγούμενη εβδομάδα νοσούν με κορωνοϊό στο σπίτι. Ας προσευχηθούμε ο Θεός να τους δώσει δύναμη και να βελτιωθεί η υγεία τους τις επόμενες ημέρες, καθώς έχουν καταρρεύσει ψυχολογικά.


22/12

Υπέρ θείας βοηθείας



Χρήστου: Είναι στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.






Υπέρ θείας βοηθείας

Κωνσταντίνου
Αθανασίου - Κωνσταντίνου
Παναγιώτου
Ευγένειας
Δημητρίου και οικογένειας
Δημητρίου
Μαριγούς



Σημείωση: Τα ονόματα που στέλνονται ομαδικά για μνημόνευση θα μένουν στην εβδομαδιαία κατάσταση προσευχής, αλλά δεν θα τα περνώ στη συγκεντρωτική κατάσταση που περιλαμβάνει αρκετά ονόματα αδερφών μας με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας (καρκίνο, σοβαρά αυτοάνοσα, κορωνοϊό κ.α.). Διαφορετικά η κατάσταση από 150 ονόματα που έχει χονδρικά θα αυξηθεί σημαντικά και η προσπάθεια μνημόνευσης θα είναι αδύνατη. Θα πρότεινα οι ομαδικές καταστάσεις ονομάτων να δίνονται σε ενορίες ή μοναστήρια και στην ιστοσελίδα μας να μένουν μόνον οι πολύ σοβαρές περιπτώσεις.

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.