Ετικέτες

23.6.22

Άγιος Παΐσιος: Στα «σκαριά» η μεγαλειώδης συνέχεια – Ο 2ος κύκλος θα καθηλώσει και πάλι

 

Ο Γιώργοs Τσιάκκαs ετοιμάζει τη μεγαλειώδη συνέχεια της σειράς Άγιος Παΐσιος η οποία αναμένεται να καθηλώσει και πάλι το κοινό.

Ποιος δεν μαγεύτηκε από τιs ερμηνείεs των ξεχωριστών ηρώων στη σειρά Άγιος Παΐσιος- Από τα Φάρασα στον Ουρανό; Ποιοs δεν συγκινήθηκε από το πείσμα του μικρού Αρσένιου για τη δύναμη που ένιωθε μέσα του και ποιος δεν δάκρυσε με την απόφασή του να αποχαιρετίσει τα εγκόσμια και για μητέρα του πλέον να έχει την Παναγία; Η σειρά που πρόβαλλε το MEGA στο δεύτερο μισό της σεζόν, «Αγιοs Παΐσιος- Από τα Φάρασα στον ουρανό», συγκέντρωσε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και ταυτόχρονα φανέρωσε την ανάγκη των τηλεθεατών να μάθουν για τη ζωή και το έργο του πιο σύγχρονου Αγίου τηs ιστορίαs μαs, του Αγίου Παϊσίου. Οι συντελεστέs τηs σειράs και η παραγωγή από την αρχή είχαν στο πίσω μέροs του μυαλού του η σειρά να συνεχιστεί, όμωs τελικά αποφάσισαν να δουν πώs θα ανταποκριθεί το κοινό στον πρώτο κύκλο και να πράξουν αναλόγωs. Ετσι λοιπόν ο Γιώργοs Τσιάκκαs ετοιμάζει τη μεγαλειώδη συνέχεια.

Άγιος Παΐσιος: Η αναδρομή συνεχίζεται!

Ο σεναριογράφοs της σειράs, Γιώργοs Τσιόκκας γράφει πυρετωδώs τον δεύτερο κύκλο που όπως λένε Θα μαγέψει ακόμα περισσότερο το κοινό αφού Θα φροντίσουν και πάλι οι χώροι και τα γεγονότα να προβληθούν όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Οι τηλεθεατέs θα έχουν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να δουν και να θαυμάσουν τον ασκητικό βίο του Αγίου Παϊσίου στο Άγιο Opos. Η αναδρομή θα ξεκινήσει με την επιστροφή του στην Κόνιτσα το 1958, όπου και άρχισε η ανοικοδόμηση τηs Ιεράς Movήs Σταμίου, την παραμονή του στο κελί Αγίων Γαλακτίωνοs και επιστήμηs στο Σινά το 1962 και την επιστροφή του στο Αγιο Opos. Μεγάλη σημασία θα δοθεί στο κελί του στην Παναγούδα, ενώ η σειρά Θα φτάσει μέχρι και την κοίμηση του αγίου. Πιο συγκεκριμένα, από τη νοσηλεία του στη Θεσσαλονίκη μέχρι και την ταφή του στο ησυχαστήριο της Σουρωτής το 1994.

sportime.gr

ΠΗΓΗ

https://simeiakairwn.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.