Ετικέτες

18.2.23

Ανακοίνωση




Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί και αδελφές,

Με τη χάρη του Θεού στον Ιερό μας Ναό, τον μοναδικό Ιερό Ναό αφιερωμένο στον Άγιο Νείλο τον Μυροβλύτη, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να δημιουργηθεί Ιερό Παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον Νέο Άγιο της Εκκλησίας μας, τον Άγιο Αμφιλόχιο τον Μακρή, τον Πάτμιο, το πρώτο αφιερώμενο σε εκείνον εντός της πόλεως του Πειραιά.

Ο χώρος του Ιερού Παρεκκλησίου διαμορφώνεται στο υπόγειο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, παρά τις οικονομικές δυσκολίες και την αυξανόμενη ακρίβεια της περιόδου που διανύουμε. Ήδη έχουν διαμορφωθεί οι κόγχες του Ιερού Βήματος ενώ ξεκινάει και η προσπάθεια για την Αγιογράφηση του Ιερού Ναού. Ο κυρίως Ιερός Ναός θα αγιογραφηθεί με Νέους Αγίους της Εκκλησίας. Βεβαίως για να διαμορφωθεί ο χώρος και να δοθεί στην Θεία Λατρεία πρέπει να πραγματοποιηθούν και άλλες εργασίες, να γίνει δαπεδόστρωση του Ιερού χώρου, να τοποθετηθεί ξυλόγλυπτο τέμπλο, αναλόγιο και άλλες εργασίες. Για αυτόν τον λόγο και θα θέλαμε ταπεινά να σας παρακαλέσουμε να ενισχύσετε αυτήν την προσπάθεια για να συνεχισθούν οι εργασίες και να εξοφληθούν οικονομικές εκκρεμότητες. Η κάθε προσφορά και δωρεά είναι πολύτιμη. Παραθέτουμε και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού του Ιερού Ναού, για όσους επιθυμούν να κάνουν κατάθεση, με την παράκληση να αναγραφεί η ένδειξη «Για Παρεκκλήσιο Οσίου Αμφιλοχίου» : 

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας:

Αριθμός Λογαριασμού: 879/720000-50

ΙΒΑΝ: GR3101108790000087972000050

Όνομα Δικαιούχου: Ιερός Ναός Αγίου Νείλου Πειραιώς 

Όσοι από εσάς πραγματοποιήσετε κάποια κατάθεση θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας αποστείλετε με e-mail την απόδειξη πληρωμής της Τράπεζας για να σας στείλουμε την ανάλογη απόδειξη είσπραξης της δωρεάς σας στον Ιερό Ναό. Επίσης με το e-mail, θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε τα ονόματά σας είτε υπέρ υγείας, είτε υπέρ αναπαύσεως για να μνημονευθούν στις ακολουθίες του Ιερού Παρεκκλησίου. Το e-mail επικοινωνίας του Ιερού Ναού είναι αυτό: agneiloskallipoleos@hotmail.com . Για περισσότερες πληροφορίες για την αγιογράφηση ή για κάποιο άλλο έργο του Ιερού Παρεκκλησίου, μπορείτε να καλείτε καθημερινά στο τηλέφωνο του Ιερού Ναού: +302104513468, πρωινές ώρες μέχρι τις 12.00 και απογευματινές ώρες μέχρι τις 19.00 για να ενημερωθείτε αρμοδίως από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού.

Φωτογραφία του Ιερού Παρεκκλησίου εδώ
Σας επισυνάπτουμε το αφιέρωμα των στελεχών μας στον Άγιο Αμφιλοχιο εδώ

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμπαράστασή σας στο ενοριακό μας έργο.

εκ του Ιερού Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.