Ετικέτες

9.11.23

Περίεργη δήλωση του Αμερικανού πρέσβη Τ. Τσούνη για ελληνοποιήσεις εργατών γης

Το ύποπτο σχέδιο με τους χιλιάδες εργάτες γης που όλοι συμφωνούν ότι χρειαζόμαστε όταν χιλιάδες νέοι μας αναζητούν δουλειά στο εξωτερικό .Περίεργη σύνδεση του Αμερικανού πρέσβη Τζορτζ Τσούνη σε ομιλία του στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: «Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα», για το θέμα των ελληνοποιήσεων και των εργατών γης.
Ο ίδιος ανέφερε “για μετανάστες, ελληνοποιήσεις.

 

«Δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε 5, 10 έτη θα είναι Έλληνες», ανέφερε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Μετρά και θα μετρά πάντα το που γεννιέται κάποιος, ειδικά αν αυτό γεννηθεί στην Ελλάδα, μια χώρα που έχει ιστορία 40.000 ετών, η οποία διατηρεί μαζί με την γλώσσα αυτόν τον λαό σε αυτήν την χερσόνησο των Βαλκανίων.

Οι Έλληνες πάντα στην ιστορία ήταν λίγοι σε αριθμό σε σχέση με άλλους λαούς, και αυτές οι δηλώσεις περί ελληνοποιήσεων αλλοδαπών εργατών γης, είναι σαφώς εκ του πονηρού, αφού αφορούν σαφώς σχέδιο εθνολογικής αλλοίωσης ενός κράτους.

Δεν είναι η χώρα μας, η μεγάλη σε έκταση και αριθμό κατοίκων Αμερική, για να μπορεί να εντάσσει αυτόματα και χωρίς κραδασμούς, χιλιάδες μετανάστες ή εργάτες γης.
Το ύποπτο σχέδιο με τους χιλιάδες εργάτες γης που όλοι συμφωνούν ότι χρειαζόμαστε όταν χιλιάδες νέοι μας αναζητούν δουλειά στο εξωτερικό

Ετοιμάζεται νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση απασχολούμενων εργαζομένων για μακρά περίοδο στη χώρα.«Σε ετήσια βάση χρειαζόμαστε 180.000 εργάτες γης», είχε αναφέρει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τον Σεπτέμβριο του 2023.

Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε το ενδεχόμενο να καλύψουν τα τεράστια κενά οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται ήδη στη χώρα, καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον πρωτογενή τομέα που έχει ανάγκη από 180.000 εργάτες γης σε ετήσια βάση.

Πρόκειται για σχέδιο το οποίο θα προκαλέσει ζημιά στον εθνικό ιστό, θα αλλοιώσει την γλώσσα μας, ενώ οι γάμοι με άτομα διαφορετικής εθνικής προέλευσης θα μετατρέψει την Ελλάδα μια πολυπολυτισμική κοινωνία.

Είμαστε ως γνωστόν και με την βούλα της ΕΕ, η χώρα με τον ταχύτερο ρυθμό γήρανσης του πληθυσμού, ενώ έχουμε αθρόες εισαγωγές μεταναστών, ειδικά στα νησιά μας, και πολλοί απαξιώνουν το ιερό θεσμό της οικογένειας, βάζοντας τον ελληνισμό σε μια καταστροφή πορεία συρρίκνωσης τα επόμενα 30 χρόνια.

Η ατζέντα αυτή του ψευδο-προοδευτισμού είναι γνωστή και αναπαράγει πρότυπα ξένα στην ελληνική παράδοση.
Η οικογένεια είναι ο κύριος πυρήνας ύπαρξης ενός Έθνους και δυστυχώς αυτή βάλλεται πανταχόθεν από νέες ιδέες και μεθόδους οι οποίες το μόνο που θα προσφέρουν θα είναι συρρίκνωση του ελληνισμού.

Η δραματική συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού που παρατηρείται μετά το 2011 και το φαινόμενο της ισλαμοποίησης του ελληνικής κοινωνίας, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που με μαθηματική βεβαιότητα οδηγεί σε ένα εκρηκτικό μίγμα με ασαφή εξελίξεις .

Όλη η ομιλία του αμερικανού πρέσβη παρακάτω (στο 10:06:10):
                                     



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.