Ετικέτες

20.11.23

Παραδοχή από Moderna: Το mRNA εμβόλιο Covid προκαλεί καρκίνο

          

Περιέχει θραύσματα DNA που συνδέονται και με γενετικές ανωμαλίες
Το εμβόλιο mRNA της Pfizer για τον COVID έχει επίσης μολυνθεί με θραύσματα DNA που προκαλούν καρκίνο
Ο Δρ. Robert Malone κατέθεσε σε ακρόαση επιτροπής με επικεφαλής τη βουλευτή Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) και θέμα «Παρενέργειες που προκαλούνται από εμβόλια κατά του COVID-19», στην οποία αποκάλυψε πώς το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna δείχνει, ότι τα φιαλίδια εμβολίου για τον κορωνοϊό COVID- 19 περιέχουν δισεκατομμύρια θραύσματα DNA και άλλες προσμείξεις που συνδέονται με γενετικές ανωμαλίες και καρκίνο.

Η αναγνώριση του κινδύνου και η άδεια

Στην ακρόαση, ο Δρ. Malone μίλησε για το πώς η Moderna αναγνωρίζει στο δικό της δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ότι το RNA είναι προτιμότερο από το DNA στα εμβόλια λόγω των κινδύνων που ενέχουν, αλλά ότι το εμβόλιο mRNA της εταιρείας, το οποίο χορηγήθηκε σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους, είναι μολυσμένο με το τελευταίο.
«Η Moderna έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη χρήση RNA για εμβόλια», δήλωσε ο Δρ Malone.

«Και σε αυτό, η Moderna αναγνωρίζει ρητά ότι το RNA είναι ανώτερο από το DNA για σκοπούς που εξυπηρετεί ένα εμβόλιο, επειδή δημιουργεί προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας μεταλλαξογένεσης εισαγωγής που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ενεργοποίηση ογκογονιδίων ή στην αδρανοποίηση των ογκοκατασταλτικών γονιδίων».
«Ο FDA λέει ότι δεν γνωρίζει οποιεσδήποτε ανησυχίες, αλλά η Moderna στο δικό της δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκφράζει ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες που υπάρχουν σχετικά με το DNA στη μεταλλαξιογένεση εισαγωγής και τη γονοτοξικότητα.
Έτσι, η Moderna γνωρίζει ότι το DNA είναι μολυσματικός παράγοντας.
Αφήνεται επειδή ο τρόπος που το φτιάχνουν … χρησιμοποιούν το DNA για να κάνουν RNA, και μετά αποικοδομούν το DNA, και μετά πρέπει να καθαρίσουν το αποικοδομημένο DNA μακριά από το RNA, και η διαδικασία που χρησιμοποιούν προφανώς δεν είναι τόσο καλή .»

Το εμβόλιο mRNA της Pfizer για τον COVID έχει επίσης μολυνθεί με θραύσματα DNA που προκαλούν καρκίνο

Επιστήμονες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μπόρεσαν να πάρουν στα χέρια τους κλειστά φιαλίδια με το εμβόλιο COVID-19 της Moderna, με καθαρή αλυσίδα φύλαξης, και έλαβαν δείγματα. Αυτή είναι η τεχνογνωσία τους, για να είμαστε ξεκάθαροι: κάνουν βαθιές αλληλουχίες σε δείγματα και αναμεταδίδουν τα ευρήματά τους για το κοινό καλό.
Αυτό που ανακάλυψαν ήταν μεγάλοι αριθμοί θραυσμάτων DNA στο παρασκεύασμα RNA, στο οποίο εφάρμοσαν τυπικά εργαλεία ανακατασκευής για να δουν πώς έμοιαζαν τα κυκλικά πλασμιδικά DNA και τίποτα από αυτά δεν αποκαλύφθηκε στο κοινό,.
Η τεκμηρίωση υποδηλώνει ότι υπάρχουν ορισμένες αλληλουχίες DNA που υπάρχουν στα φιαλίδια που κανονικά δεν επιτρέπονται σε οτιδήποτε πρόκειται να πάει στον άνθρωπο, «εξάλλου το λιγότερο από αυτά είναι ένα γονίδιο ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά», εξήγησε ο Δρ. Malone.
«Περιλαμβάνουν αυτές οι αλληλουχίες από τον ιό του Πιθήκου 40 –όχι ολόκληρο τον ιό, αλλά αλληλουχίες υψηλού ενεργού προαγωγέα– το οποίο είναι ακριβώς αυτό που ο FDA είπε στους παλαιότερους κανονισμούς του ότι πρέπει να αποφεύγεται επειδή ενέχει ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο μεταλλαξιογένεσης εισαγωγής».

Αποδεικνύεται ότι το εμβόλιο mRNA της Pfizer για τον COVID περιέχει τις ίδιες προσμείξεις.

Η τεκμηρίωση παρασχέθηκε από την εταιρεία σε ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον Καναδά.
Αυτοί οι ρυθμιστές στην πραγματικότητα διέγραψαν τη μικρή σημείωση σχετικά με τις ακολουθίες SV40 σε μια προφανή προσπάθεια να την κρύψουν από το κοινό.
«Ο FDA δεν πήρε τις ακατέργαστες αλληλουχίες DNA, δεν ανακατασκεύασε αυτούς τους πλασμιδικούς χάρτες και δεν τους εξέτασε ο ίδιος ο φορέας», διευκρίνισε ο Δρ Malone.
«Απλώς θεωρούσαν δεδομένο αυτό που τους είχε δώσει η Pfizer.
Και τώρα όλα αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια εξαιτίας των όσων βρήκαν αυτοί οι ερευνητές».
Τα άτομα υψηλού επιπέδου τόσο στη Moderna όσο και στην Pfizer έπρεπε να το γνωρίζουν αυτό, είπε ο Δρ Malone, ότι οι πιθανές συνέπειες του εμβολίου για τους λήπτες είναι «οτιδήποτε σχετίζεται με βλάβες στο DNA, δηλαδή οι γενετικές ανωμαλίες και ο καρκίνος που είναι και οι πιο αξιοσημείωτες και σοβαρές».
               
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.