Ετικέτες

2.2.14

Ο πατριώτης Άδωνις: Είπα ψέμα...Ήξερα ότι τα Μνημόνια είναι Καταστροφή


Η ομολογία του υπουργού Υγείας για τα Μνημόνια - Ενώ γνώριζε την καταστροφική επίδραση που θα είχαν, εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να παραδεχθεί στην κάμερα ότι είπε «κατά συνθήκη» ψέματα στον ελληνικό λαό για τα Μνημόνια!

Ο υπουργός Υγείας, καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1, παραδέχθηκε ότι όταν ξεκίνησε το θέμα με το Μνημόνιο, εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός, ενώ γνώριζε ότι τα Μνημόνια ήταν καταστραοφή για την Ελλάδα.

Αυτή η παραδοχή του υπουργού προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών του διαδικτύου. Ο προσωπικός του λογαριασμός στο twitter κατακλύστηκε από μηνύματα πολιτών και ο ίδιος σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα έγραψε «Θα σας παρακαλούσα να μην διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου. Αυτό που είπα είναι ότι έβγαζα μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Πηγή
http://www.protothema.gr/politics/article/349642/adonis-eipa-psemata-ixera-oti-ta-mnimonia-einai-katastrofi/

Σχόλιο:

Ο πατριώτης Άδωνης Γεωργιάδης που δείχνει ευαισθησία και θαυμασμό για την αρχαία Ελλάδα μας με τα βιβλία που πουλάει , πούλησε και τους Έλληνες που τον στηρίζουν (αγοράζοντας τα βιβλία του) στους ξένους τοκογλύφους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.