Δημοφιλής Βρετανός ηθοποιός προτείνει γκέι για επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ!
Αλήθεια, αν ο Χάρι της βασιλομήτωρ πάει τον Τζακ για νύφη, στο Μπάκιγχαμ θα χτυπήσουν οι καμπάνες χαρμόσυνα;

Ο Benedcit Cumberbatch, γνωστός Βρετανός ηθοποιός θεωρεί ότι τα προβλήματα στις ΗΠΑ σχετίζονται με το γεγονός ότι ο Πρόεδρος δεν είναι αρκετά γκέι! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Beast, ο Βρετανός υπήκοος υπέδειξε στους Αμερικάνους τον τρόπο ζωής που πρέπει να ακολουθήσουν, υποστηρίζοντας ότι η ανάγκη για εκλογή δεδηλωμένου ομοφυλόφιλου στην Προεδρεία των ΗΠΑ είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την ομοφοβία στις ΗΠΑ ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε:«Α, οι χριστιανοί ακροδεξιοί; Ναι. Είναι πολύ ομοφοβικοί. Πρέπει να έχεις γυναίκα πρόεδρο πρώτα, και μετά από αυτό γκέι πρόεδρο. Υπάρχουν κάποιοι σπουδαίοι στίχοι του Morrissey από το τραγούδι America Is Not the World… Στην Αμερική, τη γη των ελευθέρων, όπως λένε/ Και της ευκαιρίας, με έναν ειλικρινή και αληθινό τρόπο/ Αλλά εκεί που ο Πρόεδρος δεν είναι ποτέ μαύρος, γυναίκα ή γκέι, και μέχρι εκείνη την ημέρα/ Δεν έχεις τίποτα να μου πεις εμένα, να με κάνεις να πιστέψω. Είναι ένα παλιό τραγούδι, πριν την εκλογή Ομπάμα, αλλά έχετε δοκιμάσει μαύρο, τώρα πρέπει να δοκιμάσετε γυναίκα και μετά γκέι».

Το να δοκιμάσουν στις ΗΠΑ και όπου αλλού κάποιον ικανό που θα υπηρετήσει τα συμφέροντα της χώρας και του λαού του μάλλον ήταν δύσκολο να το σκεφτεί… Αλλά τι να περιμένεις από… φραγκοσυριανή της Αγγλίας;…

Ε.Μ.