Ετικέτες

25.1.15

Από απόψε το βράδυ θα είναι συνεχώς ... 7 & τέταρτο!!! Ο Άνθρωπος Του Θεού "πιάνει δουλειά"...Η "προεκλογική προσευχητική εκστρατεία" τελειώνει την ώρα, που (μ΄ένα ακόμα "Κύριε ελέησον"...) πηγαίνεις να ρίξεις την ψήφο σου (αν δεν το έχεις ήδη κάνει...)

Από απόψε το βράδυ & πέρα όμως, για όλους εμάς που θέλουμε να γίνουμε "αμφοτεροδέξιοι", θα είναι συνεχώς ... 7 & τέταρτο! ( http://amfoterodexios.blogspot.gr/2015/01/1915.html )

Δεν φοβόμαστε κανέναν Αλέξη, Αντώνη, Σταύρο, Βαγγέλη, Γιωργάκη, Μπαράκ, Άνγκελα, παρά μόνο Τον Θεό!

Όλοι, είτε θέλουμε είτε όχι, κινούμαστε (όχι μοιρολατρικά!) πάνω στα γρανάζια του σχεδίου, που έχει ο Πάνσοφος για τον καθένα μας & για την επίγεια πατρίδα, η οποία μας φιλοξενεί.

Θα αναθέσουμε τον "Κυβερνήτη", που φαίνεται πως θα προκύψει μετά τα σημερινά, στον Άνθρωπο Του Θεού, τον Άγιο Αλέξιο!

Ακόμα κι αν ο ίδιος δεν τον πιστεύει...Eίναι ο καταλληλότερος για να τον στηρίξει (όσο καιρό θα βρίσκεται στην εξουσία...)

Καλή αρχή...
αμφοτεροδέξιος.-

ΥΓ:

1) Θέλω να σ΄ευχαριστήσω για χθες...
Μόνο κάποιος εκεί ψηλά, ξέρει πόσοι ήμασταν χθες το βράδυ κατά τις 7:15, εκεί μπροστά του. Δεν είναι δική μας δουλειά οι αριθμοί & τα στατιστικά.-

2)Για την μυθιστορηματική ζωή του Αγίου Αλεξίου (ποιο Χόλιγουντ;) & για να καταλάβεις ποιον βάζουμε "παρά τω Πρωθυπουργώ"...,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.