Ετικέτες

18.1.15

Και στην Κύπρο στρατός στους δρόμους – Έπεται η Ελλάδα;


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ


σχόλιο Γ.Θ : Μην περιμένετε να γίνει το κακό για να αντιδράσουμε. 

Όποιος πιστεύει στα αλήθεια στον Κύριο έχει ευθύνη. Τι να κάνει; Αφού πιστεύει στο Θεό πιστεύει και στο θαύμα και για αυτό το θαύμα προσεύχεται και ΔΕΝ απογοητεύεται ακόμα και αν το θαύμα δεν έρθει ποτέ. Ξέρει ο Θεός τι κάνει και τι επιτρέπει. Εμείς όμως οφείλουμε να αιτηθούμε. Ειδικά τώρα. Τώρα που η νέα τάξη κούρδισε το ισλάμ και αυτό βγάζει φωτιές.
Αδέρφια, το κομποσκοίνι, η παράκληση, δεν είναι χάσιμο χρόνου. Είναι η σωτηρία μας. 

Υπό τον κίνδυνο για τρομοκρατικό χτύπημα των αμερικανοκινούμενων ισλαμιστών η Λευκωσία αποφάσισε εμπλοκή του στρατού στους δρόμους.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης υπό τον αρμόδιο υπουργό Ιωνά Νικολάου και την συμμετοχή του αρχηγού της κυπριακής αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου και του επικεφαλής της ΚΥΠ αντιστράτηγου Αντρέα Πενταρά, αποφασίστηκε να εμπλακεί και η Εθνική Φρουρά, στη διαδικασία της λήψης προληπτικών μέτρων με συμμετοχή υπαξιωματικών σε στατικά σημεία ελέγχου.

Τι σημαίνει αυτό; Με αφορμή δήθεν τον ισλαμικό κίνδυνο επιβάλλονται και σε Έλληνες μέτρα αστυνόμευσης με στρατό στους δρόμους και σημεία ελέγχου των πολιτών. Έτσι θα λειτουργεί η παγκόσμια χούντα, η οποία θα τα βρει όλα έτοιμα, όταν και θα επιδιωχθεί να κηρυχθεί επίσημα σε όσες χώρες καταστεί δυνατό.

Αναγκάζουν δηλαδή τις χώρες λόγω ενός στημένου κίνδυνου να βγάλουν στρατό στους δρόμους, όπως έχουμε δει στην Γαλλία. Όταν τε γεγονότα πληθύνουν κι άλλο, τότε θα προταθεί η ενίσχυση των δυνάμεων του κάθε κράτους με πολυεθνικές ομάδες μισθοφόρων.

Έπεται η Ελλάδα και όσες χώρες αναφέρουν οι μυστικές υπηρεσίες της παγκόσμιας διαπλοκής ότι απειλούνται.

ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.