Ετικέτες

13.1.15

NSA: «Ντυμένοι Σπαρτιάτες» σε βίντεο οι Τζιχαντιστές απειλούν την αιώνια Ρώμη!

isfrance-1
ΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, και πληροφορίες των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας, αυτήν την στιγμή ευρίσκεται εν εξελίξει σχέδιο συνέχισης των τρομοκρατικών επιθέσεων σε αρκετές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, βάσει «ειδικού καταλόγου».
«Αυτό που συνέβη στο Παρίσι δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Θα δείτε περισσότερα »,  είπε σε μια συνέντευξη του ο αμερικανός  Πτέραρχος Michael Flynn, ο οποίος ήταν επικεφαλής της επιτροπής αμυντικών πληροφοριών του Πενταγώνου ,την περίοδο 2012-2014, και η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία.
Πριν από λίγους μήνες, οι εμπειρογνώμονες της  αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας «έσπασαν» τις κρυπτογραφημένες συνομιλίες ηγετών του «ισλαμικού κράτους». Από  εκεί έλαβαν τις πληροφορίες ότι, τέσσερις πολύ καλά εκπαιδευμένες τρομοκρατικές ομάδες, έχουν διεισδύσει σε ευρωπαϊκές χώρες ως πρόσφυγες, για να πραγματοποιήσουν εκτεταμένες επιχειρήσεις, παρόμοιες με την επίθεση στην γαλλική πρωτεύουσα.
Οι επιθέσεις στο Παρίσι ήταν το «έναυσμα» για την έναρξη των εξτρεμιστικών επιθέσεων και δράσεων, και σε άλλες πόλεις της ευρωπαϊκής ηπείρου.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες  αμερικανικές πληροφορίες από την αποκρυπτογράφηση των συνομιλιών των  τρομοκρατών, η επόμενη πόλη πιθανόν είναι η  Ρώμη.!!
Στα χέρια των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας υπάρχει  βίντεο, με αντάρτες του «ισλαμικού κράτους» στο Διαδίκτυο. Εμφανίζονται στο φόντο  αρκετά από τα ιστορικά κτίρια της Ρώμης, με σκηνές της μάχης των  Σπαρτιατών με τον περσικό στρατό στην ιστορική ταινία «300». Το βίντεο συνοδεύεται από κείμενο στα αραβικά: «Εσείς, ο οποίοι ξεκινήσατε  τον πόλεμο εναντίον μας, πραγματοποιήσατε ένα λάθος , για το οποίο  θα πληρώσετε  υψηλό τίμημα. Ακόμη και στα σπίτια σας δεν θα αισθάνεστε  ασφαλείς», αναφέρουν οι Τζιχαντιστές.
isfrance-3
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας, η κατάσταση ασφάλειας στην Γερμανία τις τελευταίες ημέρες δεν έχει αλλάξει. «Όπως και πριν, υπάρχει μια αφηρημένη απειλή για τρομοκρατικές ενέργειες» είπε ο ίδιος. Πάντα «ψυχροί» οι Γερμανοί, μόνο που τώρα τα πράγματα είναι πολύ  δύσκολα .
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Γερμανία και η Γαλλία, έχουν εντείνει την συνεργασία τους στον τομέα της ασφάλειας, με φόντο τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Το  Ομοσπονδιακό Γραφείο Ποινικών Υποθέσεων της Γερμανίας (BKA), εκτιμά σε περίπου 1 εκατομμύριο ανθρώπους, τους υποστηρικτές της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Γερμανία , με τους 230 από αυτούς να είναι σε θέση ενδεχομένως να διαπράξουν μια τρομοκρατική επίθεση στο γερμανικό  έδαφος.
Ενωμεταξύ  Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα λάβει μέρος στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου. Ο  επικεφαλής του φόρουμ αυτού , Βόλφγκανγκ Ίσινγκερ,  σε συνέντευξή του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, δήλωσε ότι η  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας στις  6 – 8 Φεβρουαρίου 2014.
«Το επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι οι κρίσεις στην Ουκρανία και την Μέση Ανατολή, και η τρομοκρατία, η οποία αποτελεί μια μεγάλη απειλή για την Ευρώπη »,  δήλωσε ο Ίσινγκερ. Σε αυτήν την περίπτωση, παραμένει άγνωστο αν θα πραγματοποιηθούν  αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Γαλλία.
Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος 20 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και 60 υπουργοί  Εξωτερικών και  άμυνας.
Οι διοργανωτές του Φόρουμ,  υπογράμμισαν ότι οι προσκλήσεις έχουν σταλεί στον Πρόεδρο του Ιράν Χασάν Ρουχανί,  της Ουκρανίας Peter Πέτρο Poroshenko, αλλά έχουν μείνει αναπάντητες. Επικεφαλής της αμερικανικής αντιπροσωπείας, θα είναι ο Αντιπρόεδρος Τζόζεφ Μπάιντεν. Η Ρωσία αναμένεται να εκπροσωπηθεί  από τον υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
Η Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1962. Το 2007, έγινε  «σάλος» από την ομιλία  στο φόρουμ του Ρώσου  πρόεδρου. Η ομιλία του  Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν αφιερωμένη στην μονοπολικότητα του σύγχρονου κόσμου. Ο Ρώσος ηγέτης επέκρινε έντονα την εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών, και την  προς ανατολάς επέκταση του ΝΑΤΟ. Τώρα αυτό που θα κυριαρχήσει είναι η ισλαμική επιθετικότητα στην ίδια την ευρωπαϊκή ήπειρο.
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, δεν γνωρίζουμε από τις πληροφορίες των αμερικανών εάν η Αθήνα συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια «επιθέσεων» του ισλαμικού στρατού. Πιθανότατα  το σχετικό σήμα θα το έχουν λάβει οι ελληνικές αρχές, οι οποίες θα έχουν τεθεί σε κατάσταση υψίστης ασφαλείας. Στρατόπεδα προσφύγων και ύποπτες γειτονιές σε Αθήνα Πειραιά, αποτελούν σίγουρα σημεία , που πιθανόν υπάρχουν  ακραίοι ισλαμιστές και στην χώρα μας .Ελπίζουμε πάντως η πατρίδα μας να μείνει απέξω από όλα αυτά, αρκετά προβλήματα έχει…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.