Ετικέτες

24.10.15

Ρώσοι αμφισβητούν ότι οι Αμερικάνοι πάτησαν στο φεγγάρι – Ψάχνουν αποδείξεις (VIDEO)

moon2
Σχόλιο ιστολογίου Ελληνική Ναυς: Θυμηθείτε και το παλαιότερο σχετικό άρθρο μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποφάσισαν να στείλουν ένα δορυφόρο στο σημείο που προσεδαφίστηκε το Apollo 11 για να διερευνήσει εάν υπάρχουν ίχνη από την ιστορική πτήση.
Ρώσοι μηχανικοί, κουράστηκαν να συζητούν για το εάν πάτησαν οι Αμερικανοί το φεγγάρι και αποφάσισαν να το ψάξουν και να δώσουν ακλόνητα επιχειρήματα.

Αποφάσισαν να στείλουν ένα δορυφόρο στο σημείο που προσεδαφίστηκε το Apollo 11 για να διερευνήσει εάν υπάρχουν ίχνη από την ιστορική πτήση.
Ένας από τους εμπνευστές της προσπάθειας, μίλησε στο RT και είπε ότι είναι ακόμη έντομνη η συζήτηση για το εάν οι Αμερικανοί όντως προσεδαφίστηκαν στο φεγγάρι.
Υπάρχει μεγάλη διαμάχη, είπε ο Ρώσος μηχανικός και πρότεινε να «πάνε» εκεί να ρίξουν μια ματιά. Δεν μπορούμε να διαφωνούμε για πάντα. Εάν οι Αμερικανοί πήγαν στο φεγγάρι τα αποτυπώματά τους θα είναι ακόμη εκεί.
Η ομάδα αναζητάει χρήματα για να κατασκευάσει το μικρο-δορυφόρο που θα δώσει τις απαντήσεις σε ένα από τα θέματα που έχουν προκαλέσει ίσως περισσότερα σενάρια συνωμοσίας από την δολοφονία του Κένετι και τον εξωγήινο του Ρόσγουελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.