Ετικέτες

30.3.16

Χρήστος: οξεία λευχαιμία


Μέρες που είναι ας προσευχηθούμε για τους αδερφούς μας που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, όπως η επάρατη νόσος. Στην παρακάτω συγκεντρωτική κατάσταση μπορείτε να θυμηθείτε όλα τα ονόματα. Προσθέστε όμως και μια καινούρια περίπτωση:

Ο Χρήστος είναι 31 ετών και έχει παρουσιάσει οξεία λευχαιμία. Νοσηλεύεται και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ωστόσο, παρά την βαθιά στενοχώρια που προκαλεί μια τέτοια κατάσταση, είναι παρήγορο το ότι ο Χρήστος είναι πολύ πιστός και εξομολογείται από νεαρός. Για εμάς τους Χριστιανούς η ζωή σε αυτόν τον παρόντα Αιώνα, τον Απατεώνα (βλ. Β' στάση χαιρετισμών προς τη Θεοτόκο: Μέλλοντος...) είναι μια σύντομη (βλ. ψαλ. 102, 15) φάση προετοιμασίας για την αιώνια ζωή που θα ακολουθήσει μετά την δευτέρα παρουσία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, την ζωή του μέλλοντος αιώνος (βλ. Σύμβολο της Πίστεως). Ας προσευχηθούμε, λοιπόν, να γίνει το θέλημα του Κυρίου και Θεού μας, όπως άλλωστε ζητάμε και στην Κυριακή προσευχή (δηλ. το Πάτερ ημών) και να δοθεί στον αδερφό μας Χρήστο ό,τι πραγματικά είναι καλό και συμφέρον για την ψυχή του. Σε κάθε περίπτωση είμαστε βέβαιοι ότι ο Κύριος θα ενδυναμώσει τον αδερφό μας να σταθεί καλά και να σηκώσει τον σταυρό του μέχρι "τέλους". 

Το αυτό φυσικά να ευχόμαστε και για εμάς τους ίδιους.Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε την Ιωάννα, την Ηλιάνα και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.