Ετικέτες

4.4.16

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!


http://www.diakonima.gr/wp-content/uploads/2015/04/%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-2.jpg
Μαρτυρίες τοῦ κ. Ἀνέστη Μαυροκέφαλου γιά αὐτά πού θά γίνουν, 
ὅπως τοῦ τά εἶπε ὁ Ἅγιος Παΐσιος καί ὄχι ὅπως φημολογεῖ ὁ καθένας! 
Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβ 2016!

Ἀκολουθεῖ βίντεο:



Πηγή: https://www.youtube.com

http://kaiomenivatos.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ διαφωνιες στο θεμα του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.αυτοι που υποστηριζουν οτι μετα τον πολεμο ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΟΜΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,,ΚΑΙ αλλοι οπως ο ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ,Ο ΠΑΤΕΡ ΝΙΚΩΝ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ,ΚΛΠ ΠΟΥ υποστηριζουν οτι μετα τον 3 παγκοσμοιο πολεμο θα εμφανιστει ο ΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ΓΙΑ 30-36 ΕΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ..παντως γνωριζοντας προσωπικα το ηθος του ΑΝΕΣΤΗ ξερω ποσο σοβαρος ειναι..αλλα ομως δεν μου βγαινουν τα χρονια..αν υποθεσουμε οτι θα παρουμε την πολη το 2021-22.ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 53-54 ΧΡΟΝΩΝ.ΚΑΙ 33 ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 87..Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ ΕΙΧΕ πει σε παρεα οτι ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ οτι δεν μπορει η γενια μας να περασει ολη τα 85 χρονια..ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ενας ευλαβεστατος ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΙΕΡΕΥΣ,,ΔΙΑΦΩΝΕΙ.μου ειπε προσωπικα οτι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΩΣ ΤΟ 2024,οπως του ειπαν μεγαλοι ΑΣΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ..αλλωστε ΚΑΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΓΑΒΡΙΗΛ αναμενει τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης ο Άγιος Παισιος είχε πει ότι τη Πόλη θα την παραδώσει ο βασιλιάς Κωνσταντίνος ως μεσολαβητης, που τον χαρακτήρισε μάλιστα καλό και ευλαβη. Άρα όλα κοντινά δείχνουν να είναι για τον ΓΠΠ.
    Όσο για τον Αντιχριστο βλέπω να πηγαίνει αρκετά πιο πίσω. Αυτά που ίσως αναφέρουν οι γέροντες είναι οι προδρομοι του που θα προετοιμαζουν την ανθρωπότητα για έναν κυρίαρχο.
    Άλλωστε 35 χρόνια βασιλείας του Αγίου Βατατζη είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα "πολλά γεγονότα που ακόμα δεν έχουν γινει" σύμφωνα με τον Άγιο Παισιο. Για τη γυναίκα πορνη που θα βασιλευσει και την αναφέρει και η Αποκαλυψη;
    Μη τοποθετούμε λοιπόν χρονικά περιθώρια γιατί ο Θεός τα αλλάζει.
    Απλά ας είμαστε έτοιμοι για να παραδώσουμε ψυχή γιατί δεν ξέρει κανείς το πότε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.