Ετικέτες

4.5.16

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!


ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΕΛΠΙΔΗ

Φίλοι μου καλοί, αγαπημένοι κι ανεκτικοί. Στροβιλίζοντας στην λατρεμένη μου πολυθρόνα όπως κι εσείς εξάλλου, άκουσα σε ένα « έγκυρο κατά τα άλλα» κανάλι και σε πρωινή του εκπομπή το εξής: άκουσον-άκουσον πως η εφορία έστειλε κατασχετήριο κατοικίας σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, αφού δεν είχε να πληρώσει το ποσό των 200.000 Ευρώ!!!!!! Τα αυτιά μου τεντώθηκαν ψηλά όπως το λυκόσκυλο, μιας και η ανία μου ταράχθηκε, ακούγοντας γεμάτος περιέργεια τη συνέχεια:



Το ζευγάρι 86 και 82 ετών αντίστοιχα κληρονόμησαν το σπίτι, και μόνο ο φόρος του 2015 ανήλθε σε 30.000 Ευρώ, ενώ το ετήσιο εισόδημα όπως δηλώθηκε από τους ίδιους ανέρχεται σε 20.000 Ευρώ!!!!!! 


Ο γέροντας σύζυγος, γιατί έτσι κατάντησαν την πατρίδα μας, κράτος γερόντων, όλα αυτά τα διαχρονικά καλόπαιδα, μηδενός εξαιρουμένου Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός και λοιποί Σαρδανάπαλοι, κατάφερε να ρυθμίσει σε 100 δόσεις τον διακανονισμό του «χρέους» του. Αλλά και σε αυτή τη περίπτωση αδυνατούσε ο δύστυχος συμπολίτης μας να δώσει δόση 1.700 Ευρώ που του είχαν ρυθμίσει τα καλόπαιδα!

Έτσι ο Προκρούστης ΕΝΦΙΑ, δημιούργημα του κ. Ν. Καραβίτη κολλητού του Στουρνάρα, όνομα και πράμα για την ευφυΐα του, έφτασε στο αστρονομικό και «Ελληνικό» ποσό των 198.000 Ευρώ. Παρά τις προσπάθειες που κατέλαβε το ζεύγος να πουλήσει το σπίτι, δεν κατέστη δυνατόν. Γιατί απλά ποιο κορόιδο θα το αγόραζε για να πληρώνει κεφαλικό φόρο σ΄αυτά τα καλόπαιδα! Έτσι, όπως ειπώθηκε, ο μοναδικός λόγος που η κατοικία παραμένει στους κατόχους της, είναι η αποχή των δικηγόρων.


Έκλεισα αμέσως το χαζοκούτι. Θύμωσα στ' αλήθεια. Δεν ξέρω αν ήμουν εγώ στη θέση του τι θα έκανα (που σίγουρα θα έρθω). Θυμήθηκα του άρθρο 4 παράγραφος 5 του Συντάγματος που αναφέρει κατηγορηματικά και αμετάκλητα πως οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. 

–Ρε!! Λαμόγια!!


 Φώναξα ασυναίσθητα.

– Γιάννη είσαι καλά; 
Ακούστηκε η φωνή της γυναίκας μου που ήταν στην κουζίνα. 

–Όχι, όχι όλα καλά.


Άρα, σκέφτηκα, από τη στιγμή που το Δημόσιο φορολογεί φανταστικό εισόδημα είναι παράνομο. Μα και το σύνταγμα δεν αποτελεί το θεμελιώδη νόμο της Πολιτείας, τον καταστατικό χάρτη αυξημένης ισχύος, με τον οποίο πρέπει να συμφωνηθούν όλοι οι κανόνες δικαίου της έννομης τάξης; Δεν αντιπροσωπεύει την καθέδρα του πολιτικού και νομικού μας συστήματος, που εξασφαλίζει την σταθερότητα και την ασφάλεια δικαίου;

Δηλαδή το σύνταγμα είναι φρύγανο και σουρωτήρι σε μυαλά νοσηρά και επικίνδυνα για την ύπαρξη της χώρας.  Δηλαδή τι έχουμε;


ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Λαμόγιαααα!!!!!!



- Γιάννη είσαι σίγουρα καλά;

- Ναι ναι χαρά μου! 

Κάτσε, σκέφτηκα, δεν είναι μόνο τα λεφτά αυτοσκοπός, είναι και πατρίδα. Αμ αυτή που τη βάζεις! Αυτά τα καλόπαιδα όμως εκχώρησαν παράνομα την κυριαρχία της στους τοκογλύφους!


Ποιόν ρώτησαν; 


Μα φυσικά κανένα. Πάλι παραβιάζουν το σύνταγμα . Και οι αυτοκτονίες, η γενοκτονία μνήμης, και όλες οι συμφορές; Δεν παραβιάζεται το σύνταγμα;

Το άρθρο 1 παρ.3 λέει πως όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το σύνταγμα!! 


Πιο κάτω στο 120 παρ.3 τι λέει; Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τούς νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων!

Και στο 120 παρ.3: ο σφετερισμός, με οποιοδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται!


Τέλος στο 120 παραγρ 4: Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων,που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με βία!!!! Τελικά η χούντα του 73 δεν έφυγε ποτέ από τη χώρα μας!

Χμ! Και τι κάνουμε τώρα κύριε πολυθρονάκια; 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!!

ΣΠΛΑΤΣ! Αχ τι έπαθα!! Νερό παντού, μα τι στο καλό!

-Αγάπη μου δεν φτάνει που σε πήρε ο ύπνος με τα παπούτσια στην πολυθρόνα ονειρεύεσαι κιόλας. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΗΣ για το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ"

4 σχόλια:

  1. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ... ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η Η Κ FOR ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ... Η ΤASK FORCE ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ... ? ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΜΕΣ ΤΗ ΦΤΩΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ... ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟ ... ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιγράφετε με ένα ωραίο, σαρκαστικό τρόπο, η κατάντια του Ελληνικού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ῥωμαίϊκο ἔρχεται !!
    Γρηγορεῖτε καί προσεύχεσθε !! (γιά νά ἔρθει !)
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.