Ετικέτες

21.5.16

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΑΝΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ



Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και ιερή κατάνυξη τελέσθηκε η ιερά πανήγυρις προς τιμήν του Αγ.Οσιομάρτυρος Παύλου του Εξ Αροανίας στα Καλάβρυτα την 14η Μαΐου 2016. Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας λειτουργίας που χοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, έλαβαν χώρα ποικίλες εορταστικές εκδηλώσεις. 

Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΣ" εκπροσωπήθηκε από μέλη της έπειτα από πρόσκληση του ΙΠΗΠΑ, του σωματείου "οι φίλοι του Τάματος του Έθνους" και του Διορθόδοξου Συνδέσμου ο Απόστολος Παύλος.


Η Ομάδα μας συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις  και στη συνέχεια βραβεύτηκε με έπαινο από τους διοργανωτές  για την προώθηση των αιωνίων αξιών της φυλής μας: Θρησκεία, Πατρίδα, Οικογένεια. Τέλος, την ανακήρυξε  ΠΡΕΣΒΗΝ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ και εξήρε το έργο της.

Τον  έπαινο επέδωσε στον συντονιστή μας κ. Π. Φοίφα ο Πρόεδρος της Παγκαλαβριτινής ενώσεως  κ. Δημήτριος Βαρβιτσιώτης.



Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων δόθηκε η ευκαιρία  στα μέλη μας να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις για  επίκαιρα θέματα με τους επίτιμους προσκεκλημένους.



Ιδιαίτερη εγκάρδια συνάντηση και συνομιλία υπήρξε με τον Πρόεδρο των Ελληνορθοδόξων της Εγγύς Ανατολής κ.Δημήτρη Ελ Χούρυ.

Η Ομάδα μας αντάλλαξε απόψεις, ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνορθόδοξοι αδελφοί μας και αποφασίσθηκε η σύσφιξη των περαιτέρω σχέσεων με κοινές μελλοντικές δράσεις.








Τέλος η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ  ευχαριστεί δημόσια"εκ βάθους καρδίας" το Ζεύγος  κ. Ιωάννη και Αικατερίνη  Αναγνωστοπούλου για την μεγάλη τους αγάπη και την Αβραμιαία τους φιλοξενία.








Δείτε και την ανάρτηση από την ιστοσελίδα της Φωτεινής Γραμμής: 

κλικ 

Ε Δ Ω

και βίντεο 

Ε Δ Ω

Η συντακτική Ομάδα της Ελληνικής Νεώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.