Ετικέτες

2.4.17

Υπέρ θείου φωτισμού: Γεωργίου, Νικολάου, Γεωργίου, Αγγέλου και Νικολάου

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή
Το τελευταίο διάστημα βάλαμε στην προσευχή μας πολλούς αδελφούς μας που πάσχουν από καρκίνο ή δυσίατα νοσήματα. Ωστόσο, πολλά άλλα αδέρφια μας περνούν δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις που σε μεγάλο βαθμό έχουν πειρασμικό χαρακτήρα ή/και σχετίζονται με πνευματικά ζητήματα. Σας παρακαλώ να προσθέσουμε στην προσευχή μας τους παρακάτω αδερφούς μας οι οποίοι έχουν άμεση ανάγκη του θείου φωτισμού, ώστε να καταφέρουν να διέλθουν δια πυρός και ύδατος και να εξέλθουν σώοι από την δύσκολη δοκιμασία:

Γεώργιος 
Περνά μεγάλη δοκιμασία η οποία ας ευχηθούμε να ενεργοποιήσει τις τόσες ικανότητες που έχει. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, αλλά προς το παρόν είναι "εκτός πρίζας" κάτι που βέβαια χαρακτηρίζει πολλούς νέους της εποχής μας...

Νικόλαος
(μετά της οικογενείας του)
Σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα για το οποίο χρειάζεται πολλή προσευχή, ώστε να αντιμετωπίσει τους πειρασμούς με υπομονή και ταπείνωση.

Γεώργιος
Χρειάζεται τον θείο φωτισμό, ώστε να ξεπεράσει έναν επικίνδυνο εθισμό που αν συνεχιστεί θα οδηγήσει στην απώλεια της ψυχής του.

Άγγελος
Προσπαθεί να παλέψει με τον κακό του εαυτό. Κάνει αγώνα, αλλά δυσκολεύεται. Πρέπει κι αυτός να ξεπεράσει έναν θανάσιμο εθισμό - πάθος.

Νικόλαος
Έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά του. Αισθάνεται μόνος, δεν έχει πνευματικά στηρίγματα και κινδυνεύει να χαθεί...


Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάτε την Ευφροσύνη, την Αποστολία  και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:


κλικ στην ετικέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.