Ετικέτες

8.6.17

Η απολίτιστη και ανήθικη Δύση


Καλά είμαστε σοβαροί επιτέλους; Αυτός είναι ο πολιτισμός της Δύσης, που επιθυμούν διακαώς οι νεοέλληνες θυσιάζοντας την πίστη, τις αξίες και τα ιδανικά τους;


Θαυμάστε στην φωτογραφία του άρθρου, τον "πολιτισμό" των μέχρι πρότινος αγροίκων βαρβάρων "Ευρωπαίων", που κατέβηκαν από τα δένδρα για να μας διδάξουν την ηθική που δεν έχουν ούτε τα άγρια ζώα!

Είθισται στις Συνόδους του ΝΑΤΟ (και όχι μόνο) να απαθανατίζονται σε "οικογενειακές" φωτογραφίες, όπως καθιερώθηκε να ονομάζονται, οι "πρώτες κυρίες", δηλαδή οι γυναίκες σύζυγοι των αρχηγών των κρατών μελών που συμμετέχουν στην Σύνοδο. Κανένα μεμπτό σε αυτή την εθιμοτυπία.

Στην φετινή (2017) Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ωστόσο, απαθανατίστηκε η παγκόσμια ανθρώπινη παρακμή! Ανάμεσα στις συζύγους των αρχηγών, φωτογραφήθηκε και ο "πρώτη κυρία"(;) "σύζυγος" του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου (τα ονόματα και των δύο δεν αναφέρονται σκοπίμως)!

Για να προλάβω τον κ. Δημητρά (και τον κάθε κ. Δημητρά), που θα σπεύσει να με κατηγορήσει-μηνύσει για "ομοφοβικά" σχόλια ή/και για ρατσισμό, οφείλω να διευκρινίσω το εξής: Αυτή η κίνηση του ανόητου και προκλητικού συντρόφου (γιατί σύζυγος δεν είναι, ούτε μπορεί να γίνει, με έναν άνδρα καθώς δεν υπάρχει "ζυγός" για να τους ενώσει) προσβάλλει με μία πράξη τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους, τους θεσμούς και την νοημοσύνη των ανθρώπων. Θυμάστε ποτέ να φωτογραφήθηκε στην αντίστοιχη φωτογραφία ο Sir Denis Thatcher, σύζυγος της αείμνηστης Margaret Hilda Thatcher;

Ο επιδειξίας προκλητικός σύντροφος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου μπορεί να χαρεί, αν θέλει και μπορεί, τον "έρωτά" του στο σπίτι του και μόνο. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να προπαγανδίζει και να προκαλεί δημόσια με τις προτιμήσεις ή/και τις διαστροφές του, ειδικά σε ζητήματα, που έχουν παγκόσμια απήχηση και δημοσιότητα!

ΕΛΕΟΣ, ΠΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ" ΔΥΣΗ! Ήταν, είναι και θα παραμείνει απολίτιστη, βάρβαρη, αισχρή και προκλητική!


ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.