Ετικέτες

8.6.17

Φτάνει το παραμύθι!


Την ώρα που οι παγκόσμιες διεθνείς εξελίξεις οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον πλανήτη σε ακόμα μία γενικευμένη σύρραξη, στην Ελλάδα τα πολιτικά ψέμματα, η προδοσία, η παραπληροφόρηση και η παραφροσύνη έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο μεγάλος μύθος των τελευταίων ημερών είναι η "διαπραγμάτευση" σχετικά με την "ελάφρυνση" του Ελληνικού χρέους. Η κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε μία σειρά από ψεύδη, ανακρίβειες και πλαστές προσδοκίες στο εσωτερικό της Χώρας, ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Το μεγάλο παραμύθι σχετικά με την ελάφρυνση του χρέους πρέπει να σταματήσει να λέγεται, καθώς απέχει πόρρω από την πραγματικότητα. Η πλευρά του Wolfgang Schäuble έχει κάθε λόγο να λέει πως «θα μείνουμε στα συμφωνηθέντα», αφού σε αυτά συμπεριλαμβάνεται η "επιτυχία" των επαναστατών της συμφοράς, που υπέγραψαν ότι η Ελλάδα δεν θα προβάλλει απαίτηση για ελάφρυνση του χρέους μέχρι τον Ιούνιο του 2018! Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος, που το συγκεκριμένο ζήτημα δεν συμπεριλήφθηκε στις συσκέψεις των τελευταίων eurogroup, παρά τις ψευδείς διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για το αντίθετο! Προκαλώ τον υπουργό των Οικονομικών να διαψεύσει με στοιχεία τον ισχυρισμό μου!

Συνεπώς, οτιδήποτε ισχυρίζεται η κυβέρνηση είναι απλώς ανυπόστατα λόγια του αέρα, δηλώσεις για λαϊκή κατανάλωση, λαϊκισμός του χειρίστου είδους και απροκάλυπτα ψέμματα. Στο ίδιο έργο είναι θεατής όχι μόνο η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι των βο(υ)λευτικών εδράνων, που δεν μιλούν γιατί τρέμουν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών που θα τους κοστίσει σε χρήμα και ασυλία.

Μέσα σε αυτό το πολιτικό πανδαιμόνιο έρχονται να προστεθούν ένα σωρό πολιτικά λιμασμένοι τυχοδιώκτες, που είναι πρόθυμοι να "συμμαχήσουν"(;) -στα Ελληνικά το λέγαμε λυκοφιλία- με τον οποιονδήποτε αρκεί να ... "σώσουν" την Πατρίδα! Οι επίδοξοι "μνηστήρες" των βο(υ)λευτικών εδράνων ονειρεύονται δόξα και χρήμα και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα -γιατί μη μου πείτε πως πρώην υπηρέτες του συστήματος ξαφνικά μετάνοιωσαν και έγιναν και πατριώτες- αρκεί να ικανοποιήσουν την προσωπική φιλοδοξία ή/και την παραφροσύνη τους.

Ο τόπος δεν αντέχει ούτε άλλη προδοσία, ούτε άλλη τρέλα! Ως εδώ με το παραμύθι! Φτάνει πια με την παράνοια και την απίστευτη καθημερινή σχιζοφρένεια, που δεν έχει τέλος! Επιτέλους πρέπει να σοβαρευτούμε, να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε συγνώμη και να περιφρουρήσουμε τα αιματοβαμμένα χώματα της πολύπαθης Ελλάδος δίνοντας το αίμα μας. Η Πατρίδα μας δεν θα σωθεί από αυτούς που επιδιώκουν να πάρουν, αλλά από αυτούς που θα τα δώσουν όλα! Ακόμα και την ζωή τους!


ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.