Ετικέτες

29.8.17

Καλώς τα δεχτήκαμε: Ισλαμιστής φώναζε «Αλλαχ ού ακμπάρ» έξω από τη διεύθυνση αλλοδαπών



Σχόλιο: Η λέξη "περίεργο" αντανακλά στα αυτιά ενός Κρατικού Μηχανισμού που είναι στη κυριολεξία "χαμένο στο διάστημα". Ένας κρατικός μηχανισμός εκτός τόπου και χρόνου, γαντζωμένος στα πολιτικά γρανάζια κάποιων μυστικοσυμβούλων που οδηγούν τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στην αποδυνάμωσή της και μακροπρόθεσμα στην ολοκληρωτική διάλυσή της. Ένας κρατικός μηχανισμός που δεν μπορεί να κατανοήσει, όχι ασύμμετρες, αλλά τις πιο απλές απειλές που μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στη χώρα μας. Και ξέρετε γιατί; Επειδή την πολιτική την κάνουν τα ξένα κέντρα αποφάσεων που ενεργοποιούν τους μηχανισμούς τους με τους ντόπιους συνεργάτες και προβαίνουν στην αδιαφορία, στην υποβάθμιση και τελικά στην αναρχία. "Κάνε ό,τι θέλεις, δεν θα τιμωρηθείς"! Τη "βρωμοδουλειά" την κάνουν οι σύμβουλοι των εκάστοτε πολιτικών ψώνιων, που δεν τους δίνουμε υπαιτιότητα, επειδή απλά είναι ψώνια. Θυμάστε τον Γιωργάκη, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών; Ποιοί ήταν οι σύμβουλοι του; Σουηδοί, Αμερικανοί κ.τ.λ. Νομίζετε πως ο Γιώργος έκανε εξωτερική πολιτική; Ασφαλώς ΟΧΙ. Οι πονηροί εξαφανίσθηκαν και καρπώθηκε αυτός την προίκα τους. Πού θέλω να καταλήξω; Γιατί ο κρατικός μηχανισμός δεν απελαύνει άμεσα αλλοδαπούς για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ή και αποδείξεις ότι μπορούν να συμμετάσχουν σε τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον της χώρας μας;  Απλό δεν είναι; Τι φοβούνται; Μήπως τις Μ.Κ.Ο; Όχι κύριοι! Απλά υπηρετούν ακούσια ή εκούσια τα ξένα συμφέροντα σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Δημιουργείτε τον φόβο, γιατί αυτός είναι ο σκοπός σας! Είστε ρατσιστές και φασίστες απέναντι σε ένα λαό που καρτερικά και με συνεχή ψυχολογικά ΣΟΚ τον έχετε θέσει εκτός μάχης. Και το περίεργο; αυτός σας ψηφίζει! Στο δια ταύτα; Ποιός και πότε θα ξυπνήσει τον Λαό;

Ακολουθεί η είδηση:
Ένα περίεργο περιστατικό εξετάζουν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, αλλοδαπός άρχισε να φωνάζει το γνωστό «Αλλάχ ού ακμπάρ» έξω από τη διεύθυνση αλλοδαπών στην οδό Πειραιώς.
Στο άκουσμα του «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» οι ισλαμιστές που κρατούνται στο κτήριο της διεύθυνσης αλλοδαπών πετάχτηκαν στα παράθυρα και άρχισαν και εκείνοι να φωνάζουν. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν τον ισλαμιστή και τον ανακρίνουν, ενώ ερευνούν αν έχει σχέση με τζιχαντιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.