Ετικέτες

12.11.17

Υπέρ αναπαύσεως Γεωργίου

Αποτέλεσμα εικόνας για ανάσταση

Άλλος ένας αδερφός μας εν Χριστώ, ο Γεώργιος, κοιμήθηκε. Ακολουθεί το μήνυμα που μας έστειλε ο γιος του (επίσης Γεώργιος):

Καλησπέρα σας.

Ο πατέρας μου δυστυχώς έχασε την μάχη με τον καρκίνο (εγκεφάλου). 
Βασανίστηκε ενάμιση χρόνο. Δυστυχώς το θαύμα της ιάσεως δεν έγινε. Έγινε όμως το θαύμα της παρατάσεως της ζωής του καθώς οι γιατροί του έδιναν τρείς μήνες ζωής και εκείνος έζησε (μαρτυρικά) δεκαέξι, καθώς και της πνευματικής προετοιμασίας του. Ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Κάνετε μια μικρή ευχούλα υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του. Γεώργιος το όνομά του, και μια ευχούλα για την δύστυχη γυναίκα του Στυλιανή (άνεργη με κακή υγεία) που έμεινε χήρα στα 55 χρόνια της και την κόρη του Παναγιώτα, που ορφάνεψε στα 19 χρόνια της.

Σας ευχαριστώ. Γεώργιος

Ας πούμε μια ευχούλα, ας ανάψουμε ένα κεράκι για τον αδερφό μας, ας διαβάσουμε λίγο από το ψαλτήρι (ένα κάθισμα ή έστω έναν ψαλμό) και ας δώσουμε το όνομά του για μνημόνευση και σε άλλους όπως και στις ενορίες μας (ιδιαίτερα αν τελείται σαρανταλείτουργο αυτή την περίοδο). Ας βάλουμε στην προσευχή μας και τους δικούς του (Στυλιανή, Παναγιώτα και Γεώργιο), ο Θεός να τους ενδυναμώσει σε τούτη τη δύσκολη στιγμή.


Και παρακαλώ ΜΗΝ ξεχνάμε τα υπόλοιπα αδέρφια μας:


κλικ στην ετικέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.