Ετικέτες

17.1.18

Ενημέρωση για τον Γιωργάκη - Περισσότερη προσευχή για την Χριστίνα και τον Βασιλάκη και νέα ονόματα: Ειρήνη και Χρύσα


Ευχάριστα νέα για τον Γιωργάκη (1η ανάρτηση και 2η ανάρτηση), ακολουθεί το ακριβές μήνυμα:

Δόξα Σοι Ο Θεός ημών !

Από το Σάββατο που είχαμε την τελευταία επικοινωνία μας η κατάσταση του Γιωργάκη έχει βελτιωθεί θεαματικά. Ο κορεσμός του οξυγόνου είναι στο 99% και η αναπνευστική υποστήριξη έχει μειωθεί στο 40%. Οι γιατροί για πρώτη φορά  εμφανίζονται αισιόδοξοι. Η θωρακεκτομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή ή την ερχόμενη Δευτέρα. Ο Γιωργάκης  και η οικογένειά του (Αθανάσιος και Σοφία) έχει ακόμα ανάγκη της προσευχής μας αλλά τώρα πια φαίνεται ότι έχει και βοήθεια άνωθεν.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Τιμή και δόξα στην Παναγιά μας και τους Αγίους μας. 

Τις θεός μέγας ως ο Θεός ημών, συ ει ο Θεός ο ποιων θαυμάσια μόνο.


Η Χριστίνα (θυμηθείτε εδώ) είναι στην αναμονή για το χειρουργείο. Σύντομα θα κάνει την επέμβαση. Ας ευχηθούμε για τη νεαρή φοιτήτρια ο Θεός να την ελεήσει και να βγει κερδισμένη μέσα από την περιπέτεια που περνά, κυρίως να ωφεληθεί ψυχικά και να έρθει πιο κοντά στον Θεό. Πρώτα η ψυχή της, μετά η υγεία της και μετά τα υπόλοιπα... (η επέμβαση ίσως επηρεάσει την εργασία της κι επίσης ίσως χάσει την εξεταστική, παρά το ότι μέχρι τώρα προετοιμαζόταν κανονικά, αλλά αυτό δεν αποτελεί βασική προτεραιότητα.)

Ο Βασιλάκης (θυμηθείτε εδώ) θα πρέπει την επόμενη εβδομάδα να κάνει γαστροσκόπηση και κωλονοσκόπηση για να ξεκαθαριστεί το επίμονο γαστρεντερολογικό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Ας ευχηθούμε όλα να εξελιχθούν καλά.

Η Ειρήνη και η Χρύσα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Χρειάζονται κι αυτές την βοήθειά μας. Μας το ζητά φίλος που προσεύχεται μαζί μας για όλους τους πονεμένους αδερφούς μας.

Ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.