Ετικέτες

30.1.18

Πριν ανοίξεις το στόμα σου, πρόσεξε τί θα πεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για μεσσηνίας σαββάτος


Σε δηλώσεις προέβη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος σχετικά με το συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι σε συλλαλητήρια – Ποιοι είναι αυτοί που το διοργανώνουν;» σε συνάντηση που είχε με τον κ.Βορίδη. 


Ο Μητροπολίτης υποστήριξε με θέρμη την αρχική γραμμή του Αρχιεπισκόπου, τονίζοντας «Επιμένω στην αντίθεσή μου κι ερωτώ ποιοι είναι αυτοί που διοργανώνουν τα συλλαλητήρια που θα πρέπει η Εκκλησία να τους δώσει την ομπρέλα της και την κάλυψη και να γίνει θεραπαινίδα τους». 

Αλήθεια σεβασμιότατε ποιοι ήταν αυτοί που σας εξέλεξαν στον Επισκοπικό Θώκο της Μεσσηνίας; Θα μου πείτε πως με εξέλεξαν οι νόμιμοι και κανονικοί επίσκοποι της Εκκλησίας της Ελλάδος. Και πολύ σωστά. Έτσι λοιπόν και η Μακεδονία μας είναι πέρα για πέρα Ελληνική και κανείς δεν επιδέχεται για τους δικούς του λόγους να ασελγεί προς αυτή και να προδίδει το αυτονόητο. Έτσι, λοιπόν, πρέπει να σεβόμαστε και να διαφυλάττουμε τη Μακεδονία μας ως κόρην οφθαλμού, έως τελευταίας ρανίδας του αίματός μας. Χιλιάδες πατριώτες έχυσαν το αίμα τους για την προάσπιση της και ειδικά κληρικοί και Ιεράρχες. 

Ποιός είστε εσείς που τολμάτε να αμφισβητήσετε τους διοργανωτές που τόλμησαν να κατεβάσουν τον ελληνικό λαό στα μαρτυρικά χώματα της Μακεδονίας, αλλά και της Αθήνας και να διαμαρτυρηθούν; Και μάλιστα ειρηνικά; Και ποιός θα  θέλατε να διοργανώνει το συλλαλητήριο, μήπως ο φίλος σας ο κ. Βορίδης; Ελάτε τώρα κ. Χρυσόστομε... γίνατε και γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός αναλυτής, για να μπορείτε να αντιληφθείτε την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά και τον κίνδυνο που διατρέχει η πατρίδα μας; Ο Ελληνικός λαός πονά κ. Χρυσόστομε και νιώθει την αδικία στο πετσί του, ενώ εσείς βολεύεστε στην επισκοπική μήτρα, αλλά και στην επένδυση σας στους "ισχυρούς". Κ. Χρυσόστομε δεν θα ασχολούμασταν καν μαζί σας, γιατί οι δηλώσεις σας δεν μας εμπνέουν και δεν έχουν καμία σημασία, αλλά δίνουν το άλλοθι στους «φίλους» σας που ξεζουμίζουν τον λαό και με την ένοχη σιωπή τους πουλούν την Ελλάδα μας, την Μακεδονία μας. 

Σας λέμε λοιπόν πως όλοι, άντρες, γυναίκες, νέοι, παιδιά και ηλικιωμένοι, σύσσωμοι θα κατέβουμε στο συλλαλητήριο να διαμαρτυρηθούμε για τα ιερά χώματα της Μακεδονίας μας, αλλά και να δηλώσουμε κατηγορηματικά πως το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο και διεφθαρμένο. 

Εσείς ωστόσο καθίστε μόνος σας ή με τους φίλους σας, αφού δεν σας ακολουθεί κανείς άλλος! Θα τρίζουν τα κόκαλά του προκατόχου σας, που ήταν άγια ψυχή!

Τίμος Σταυρίδης
για το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.